Снимка: БГНЕС
fallback

Плодовете също могат да станат липсваща стока във Великобритания, съобщи Гардиън.

Визират се основно крушите и ябълките. Производителите са засели само една трета от дръвчетата.

Те са обяснили, че имат много ниска възвращаемост от продажбата в големите магазини.

Oще по темата
Реално всяка година трябва да се засаждат около един милион дръвчета, докато през тази година са поръчани само една трета.

Така не е ясно, дали ще бъде осигурено достатъчно количество, нужно за държавата. Производителите обявиха, че разходите има са се повишили сериозно през изтеклата година.

Това става, докато магазините имат затруднения да предлагат домати и салати. Това е следствие на затруднения внос към страната.

Вероятно решение ще се намери през пролетта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Реалист

преди 1 година

Не ми се вярва да спрат производството на ябълки и круши. От тях се прави сайдер. Все едно да спреш водката на руснаците. А дано, ама надали.

84

Мен

преди 1 година

Английския народ е ограничен мислено,също така е чипиран,и живее така ,както го програмират(сигурен съм в това,но за сега изглежда за масата смехотворно). Всичко е манипулация,но народа няма как да го проумее. Тази държава живее на гърба на бедните държави,и с много финансово-икономически измами. Няма как икономиката и да расте при положение ,че те нямат вътрешен продукт за износ,а имат само внос. Това е толкова елементарно да се проумее. Няма как само да плащаш,без да ти плащат,и да си богат.

83

Братчеда

преди 1 година

Сунак е от маалата ще намери и ябълки и круши ! Ако ич няма ще крадне !

fallback