85

Реалист

преди 1 година

Не ми се вярва да спрат производството на ябълки и круши. От тях се прави сайдер. Все едно да спреш водката на руснаците. А дано, ама надали.

84

Мен

преди 1 година

Английския народ е ограничен мислено,също така е чипиран,и живее така ,както го програмират(сигурен съм в това,но за сега изглежда за масата смехотворно). Всичко е манипулация,но народа няма как да го проумее. Тази държава живее на гърба на бедните държави,и с много финансово-икономически измами. Няма как икономиката и да расте при положение ,че те нямат вътрешен продукт за износ,а имат само внос. Това е толкова елементарно да се проумее. Няма как само да плащаш,без да ти плащат,и да си богат.

83

Братчеда

преди 1 година

Сунак е от маалата ще намери и ябълки и круши ! Ако ич няма ще крадне !

82

бг

преди 1 година

Айде какво остана с тъз тъй велика демокрация-няма ни домати ми ябълки. През комунизма при нас беше по-добре. Капитализма загнива :))))>))>>))))))

81

von Newmann

преди 1 година

"Може", "ЩЕ,"вероятно", "може би", "като че ли", "евентуално" са думи с пожелателен характер в бъдеЩЕ време, а ДНЕС сме в настоящето и всички тези вулканични изригвания имат по-желателен характер, но НЕ са са случили. Плодовете и зеленчуците в Кралството се доставят от Чили, Аржентина, Южна Африка, Мароко. В момента има и круши, и сливи, и ябълки, и круши, и домати, и краставици в изобилие, като на снимката направена в България.

80

Рупайте ряпа!

преди 1 година

БГ пословица - Кавото си направиш сам, не може и дявол!

79

Алекс

преди 1 година

Имат си достатъчно уиски и бира.На кой му пука за ябълки и круши?

78

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, станаха за майтап тези. Санкции, манкции, накрая бой за краставици в супера. Ние този филм го гледахме, батенца, сега вие да му мислите.

77

Madoko

преди 1 година

И да пукнат от глад тия ***,все тая.

76

Ники

преди 1 година

Авторът нали го осмисля написаното. Ябълките и крушите се засаждат а не се засяват

75

Неразбрал

преди 1 година

Нищо им няма!Нали имат трева за пушене...да пушат там !То на тях не им пука тука се разтревожили

74

Анонимен

преди 1 година

Така става като водите икономическа война срещу Русия

73

Анонимен

преди 1 година

На кой нормален човек му пука за острова? Отделно че за всеки истински българин, изчезването на острова, заедно с островитяните, ще е повод за празник!

72

Анонимен

преди 1 година

Ох,ще се разплача.Не стига,че нямат домати и краставици,а сега и ябълки и круши.Да вземем пък да им изпратим от нашите,да не умрат от глад.

71

Анонимен

преди 1 година

Като нямат ябълки и круши, ще берат катюши.

70

Анонимен

преди 1 година

Аз днес си купих от всичко по много, за което реве Poceнчo цял ден. Никой не ми е броил ни краставиците, ни доматите, ни салатите, ни плодовете. Ама вие нали имате банани, присмивайте се горките англичани.

69

Анонимен

преди 1 година

Това е платена статия от руските матрьошки и на това ако вярвате не расъждавате логично ! Първо питайте със рубли ,какво обикновения руснак може да си купи в техния маркетинг?

68

Анонимен

преди 1 година

Те май останаха без нищо.

67

Гост

преди 1 година

Толкова ли ви е яд ,че напусна ЕС - нищо подобно не се случва- нещастници!

66

Анонимен

преди 1 година

брексит е най- хубавото нещо което им се случи , не им се налага да плащат еврокрадектите на миризливите лаянарски българи напримера каквото си искат могат да го внесат по всяко време за разлика от великите миризливи българи европейци които нямат даже медицински хеликоптер за разлика от африканците и най- изостаналите държави което ги нарежда даже след тях заедно със смрадта която си харесват миризливците