Снимка: БГНЕС
fallback

Във Великобритания четири деца са в критично състояние след пропадане в ледените води на замръзнало езеро. Инцидентът е станал в парк с езеро в Солихъл, предградие на Бирмингам. Четирите спасени деца са откарани в болници със сърдечни удари. От двете болници, в които се намират децата, не са давали нова информация за състоянието им, предаде БНР.

Полицията не можа да потвърди колко деца са участвали в инцидента. Според някои сведения, във водата са попаднали 6 деца. Ричард Харис от полицията в Западен Мидландс заяви, че спасителните екипи ще продължат да претърсват езерото и през нощта. Той допълни, че когато пожарникарите са били повикани на помощ, те са били уведомени, че във водата има шест деца. Един от спасителите също е постъпил в болница с хипотермия.

Студена вълна залива Британските острови, на някои места с обилен снеговалеж. На много места температурите са под нулата. Лошото време се очаква да се задържи с дни. Летище "Гатуик" бе принудено да затвори пистите си след изненадващо падналия сняг.

Междувременно бе съобщено, че броят на жертвите на вчерашната мощна експлозия в блок на остров Джърси е достигнал 5 души. Четирима продължават да се водят изчезнали.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

ДО 2

преди 1 година

Ех другарю ,,антифашист" ,тоя запад го разпадате от повече от 75 години и.......вместо това се разпадна ,,зрелият социализъм"!!Сега берем плодовете на ,,недоносчето" както го нарече Т.Живков,азападът отиде далеееееч напред!....Само чугунената глава не може да проумее това и продължава да бръщолеви глупости в социалните мрежи ,благодарение на ,,фашисткия " Интернет!!!

4

Шолц

преди 1 година

Надеждите за топла и мека зима остават високи!

3

2

преди 1 година

Изтокът прогресира! Моралът е топ, инфраструктурата е феноменална!

fallback