Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Канадската полиция арестува мъж, след като снощи полицай от Торонто беше застрелян, а други двама души бяха ранени, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата
Преди това полицията разпространи по телефоните спешно предупреждение, в което се казва, че разследва активен стрелец в Торонто и околностите му. Полицията издаде предупреждението след две стрелби в района на Онтарио вчера следобед.

Правоприлагащите органи съобщиха, че издирват откраднат черен джип "Чероки" и заподозрян, облечен в черно със строителна жилетка. "Заподозреният е открит и е задържан от полицията. Един човек е починал на място, а други двама са транспортирани до болница", съобщи полицията в "Туитър".

По-късно снощи запознат с подробностите по случая полицейски служител заяви пред Асошиейтед прес, че заподозреният е починал след взаимодействие с полицията.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 9 Крал Три? ко?

7

Анонимен

преди 1 година

"Кое е общото между Австралия и Канада?" ................................................................... И двете територии са колонии на наглосаксите и са поданици на новоизлюпения Карл III.

6

Анонимен

преди 1 година

Един ли Чарли ходи облечен в черно със строителна жилетка? Бързо го установили и заподозреният скоропостижно е починал след взаимодействие с полицията. Не, не е бил убит. Починал е.

fallback