Снимка: БГНЕС
fallback

Украинският президент Володимир Зеленски посети фронтовите позиции в Харковска област и връчи държавни награди на украинските военнослужещи там. Това съобщи държавният глава във фейсбук.

„Харковска област. Предните позиции на нашите военни. Безкрайно се гордея с нашите защитници. Всеки ден, рискувайки живота си, те се борят за свободата на Украйна“, написа Зеленски. Президентът на Украйна изрази благодарност към всеки защитник за службата им.

Пред журналисти Зеленски каза, че с помощта от европейските средства, след края на войната украинските градове ще могат да бъдат възстановени напълно.

Визитата му във втория по големина украински град, е първата извън района на Киев от началото на войната през февруари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

118

сляп

преди 1 година

До РадевНе можеш ли да разбереш, че руснаците пазят цивилното население и затова всичко продължава толкова дълго. А Зеленски е шут и прави голямо шоу и не се знае къде и в какво студио са го заснели. Този пъзльо еда ли ще се отдели далече от бункера, където се крие. Но нека глупаците да си дават живота за него.

117

същото

преди 1 година

Като през Втората Световна Война, когато по кинопрегледите показват Хитлер как отива при германските войници и ги награждава. Защо не отиде да се бие на фронтовите линии заедно с другите воини, а се крие по бункерите? Колко милиона ще спечели да му подарят американците, заради смъртта на хиляди хора?

116

Анонимен

преди 1 година

Ако цивилното население е убивано в гръб от своите и е държано от тях като жив щит как това население ще се завърне и как ще продължи живота. Сградите да кажем ще се построят наново. ЕС да не е бездънна яма, че да плаща за грешките на тоз и на оня. Да ви плаща приятеля ви байдън син или баща все тая.

fallback