118

сляп

преди 1 година

До РадевНе можеш ли да разбереш, че руснаците пазят цивилното население и затова всичко продължава толкова дълго. А Зеленски е шут и прави голямо шоу и не се знае къде и в какво студио са го заснели. Този пъзльо еда ли ще се отдели далече от бункера, където се крие. Но нека глупаците да си дават живота за него.

117

същото

преди 1 година

Като през Втората Световна Война, когато по кинопрегледите показват Хитлер как отива при германските войници и ги награждава. Защо не отиде да се бие на фронтовите линии заедно с другите воини, а се крие по бункерите? Колко милиона ще спечели да му подарят американците, заради смъртта на хиляди хора?

116

Анонимен

преди 1 година

Ако цивилното население е убивано в гръб от своите и е държано от тях като жив щит как това население ще се завърне и как ще продължи живота. Сградите да кажем ще се построят наново. ЕС да не е бездънна яма, че да плаща за грешките на тоз и на оня. Да ви плаща приятеля ви байдън син или баща все тая.

115

Анонимен

преди 1 година

Областта е под руски контрол но сигурно се е възползвал от зелен зелен коридор. Шегичка бе .

114

Анонимен

преди 1 година

Бронежилетка: На гол тумбак жилетка не ами на гол тумбак чифте пищови.

113

Анонимен

преди 1 година

До голям човек. Голяма работа. Колкото две малки

112

Анонимен

преди 1 година

Алекс ти взе ли си матурите. Ако още си малък и нямаш матури поне си научи уроците и си напиши домашните. Успох на матурите догодина.

111

Алекс

преди 1 година

Зеленски-на фронта,Жужака-в бункер.

110

Кирчо Канадски

преди 1 година

Зеленски и той като мен... бори се

109

Анонимен

преди 1 година

Броножелетката която е сложил няма да му помогне.

108

Въпрос

преди 1 година

В Харков ли се е появил или в Харковска област? Заглавието не пасва на статията

107

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТДалекобойната артилерия за залпов огън до 2 седмици е в Украйна - ще има танкистко печено и мляно, вместо хляб и сол, както очаквахте...

106

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТАНАЛизираите защо палячото Луна ви побеждава и се скрийте!

105

Анонимен

преди 1 година

До АТАКИСТВас от ЮРУШ ще ви унижавам вечно след игрите с кворума на златния пръст сидер ага!

104

:)

преди 1 година

А фашисткото джудже Путин стои заключено в бункера си и трепери от страх!

103

Анонимен

преди 1 година

Голям човек ! Евала не спира да подкрепя мъжете на Украйна. Не се крие или да избяга някъде. Ще се справите.

102

Анонимен

преди 1 година

"Зеленски каза,че с помощта от европейските средства,след края на войната украинските градове ще могат да бъдат възстановени напълно" =======Що така ми убягва логиката защо европейците трябва да ви плащаме възстановяването от войната, която ВИЕ самите подклаждате цели 8 години и която предизвикахте с неспазването на минските споразумения? Като какви приемате, че останалите са ви длъжни и трябва безпрекословно и незабавно да изпълняват всичките ви желания и да задоволяват всичките ви потребности?

101

Радев

преди 1 година

Нека вечно влюбени маниаци в росия да знаят ,че е чиста лъжа за нейната непобедимост,последните 122 години,в всички конфликти търпят повече поражения,японската,полската 1920 през първата капитулират пред немците,бреският договор,Ами финландската,само втората когато бяха СССР имат победи и то с съюзници,Ами Афганистан студената,е сега и в Украйна са забатачени

100

До АТАКИСТ

преди 1 година

Човек на Украйна и дават безвъзмездно Запада по 2 МИЛИАРДА НА ДЕН от началото на войната. Ако войната спре днес, след 3 месеца ще са възстановили и пътища, които преди не са имали, цели нови градове ще вдигнат за нула време. Не ги мисли тях, Запада ги подкрепя за да са срещу Русия и ще им направят нов план Маршъл ако трябва. Ние обаче никога няма да прокопсаме, защото никой не харесва *** която се дава на всеки. Ако спрем да скачаме на *** на Путин през 2-3г може и да прокопсаме но с Русия не

99

Анонимен

преди 1 година

Путин в Белгород кога?