Снимка: GettyImages
fallback

Седем души са загинали и 11 ранени при руски въздушни удари срещу западния украински град Лвов. Засегнати са и цивилни обекти, има много разрушения, съобщават местните власти.

Нови жертви на продължаващия руски обстрел има и в североизточния град Харков. Експлозии са отекнали и в столицата Киев и други градове.

Руската армия съобщи, че е поразила общо 315 цели в Украйна.

Руското министерство на отбраната предупреди за провокации с атаки срещу украински православни храмове по Великден.

За втори пореден ден е спряна евакуацията на цивилни, след като двете страни не успяха да договорят хуманитарни коридори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

Ехе!

преди 2 години

Много Путин руска плява има тук. Браво руски роби, но ще трябва за да сте в крак със Путин Русия да се Обрежете ритуално. Само така ще се харесате на Путин. В вашата русия само такива са потребни. О, роби ако си нахлупите и фесовете да пра дядо ще ви харесат и в Турция. Все пак ще сте по добре в Турция роби.

62

Анонимен

преди 2 години

Хитлер е бомбардирал Лвов на поразия. А и по времето на "демократина" Окрайна нищо не остана ценно там. Спести си лъжите. Окраинецо.

61

Аз есмь царь

преди 2 години

До Нафарфорий Пишат ви фалшиви статии. Дори самите украинци написаха, че сред цивилното население няма жертви. Ударите бяха нанесени по петролни складове, железопътни възли( никой не загина) и военна инфраструктура. Какво да пиша. ако имате къща от Мариупол на снимката, а не Лъвове.

fallback