Снимка: БГНЕС
fallback

Гласуването на произвежданите парламентарни избори в Унгария приключи, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата
Първите резултати от изборите, на които министър-председателят Виктор Орбан се бори за четвърти пореден мандат, се очаква да бъдат съобщени по-късно тази вечер.

Социологическите проучвания в последните дни на предизборната надпревара свидетелстваха за лека преднина за партията ФИДЕС на Орбан пред коалицията на обединената опозиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

Избирането на Орбан за 4-ти път е огромен шамар за Урсула, Жан Мишел Жар, Сорос, Ze, и пр безотговорни хора. Не споменавам наш Киро, той е само от местно значение.

37

Анонимен

преди 2 години

След вчера, всички европейски про-либерални правителства се страхуват от избори. Унгарците дадоха пример на целия континент как се защитават интереси. Чакаме Франция. На Макарона ще му се наложи да измисля разни геройства - да иде до Мпосква, Киев, Мариупол, да си спомни за мозъчната смърт на НАТО и да развява знамето на мира. Или да вкара Франция в конфликт. Само гледайте.

36

крадливо ЕС

преди 2 години

хората все повече мразят ес защото ни присъдиниха да си продават вмирисалите сирена и гмо продуктите , и нашето селско стопанство закъса , да ни теглят природните русурси за жълти стотинки и златото и тн

fallback