38

Анонимен

преди 2 години

Избирането на Орбан за 4-ти път е огромен шамар за Урсула, Жан Мишел Жар, Сорос, Ze, и пр безотговорни хора. Не споменавам наш Киро, той е само от местно значение.

37

Анонимен

преди 2 години

След вчера, всички европейски про-либерални правителства се страхуват от избори. Унгарците дадоха пример на целия континент как се защитават интереси. Чакаме Франция. На Макарона ще му се наложи да измисля разни геройства - да иде до Мпосква, Киев, Мариупол, да си спомни за мозъчната смърт на НАТО и да развява знамето на мира. Или да вкара Франция в конфликт. Само гледайте.

36

крадливо ЕС

преди 2 години

хората все повече мразят ес защото ни присъдиниха да си продават вмирисалите сирена и гмо продуктите , и нашето селско стопанство закъса , да ни теглят природните русурси за жълти стотинки и златото и тн

35

Анонимен

преди 2 години

Призовавам унгарците като са такива независими великани, да дъдат достойни, да направят един референдум и да излязат от ЕС. Доколкото ми е известно никой не ги е вкарал там насила. Но истината е че, така както и бай ти ганьа рисофила, те не искат да наденат ватенката и да сърбат войнишка чорбица, те искат да са троянски кон в богатия запад. Защото, а това плащат парички.

34

dakotabg

преди 2 години

Жалко!Исках,да загуби,да му дадем български паспорт и да си го изберем на мястото на онова кедрово листо!

33

Анонимен

преди 2 години

Хората все повече мразят ЕС!

32

Анонимен

преди 2 години

До 40Хич не бъркат, а манипулират лъжейки. Защото както казва холандският премиер рюте: "Лъжата в политиката не е грях!"

31

Анонимен

преди 2 години

Нещо много сте закъснели с новините бе наведени днескажии ! Орбан е преизбран вече ама то за такава фалшива медия като вас това нетрябва да са пише а само за наркомана зеленски и за украинските фашисти

30

Fallschirmspringer

преди 2 години

Виктор Орбан е това ,което никой от българските политици не е и не може да бъде.Докато Орбан има собствена политика съобразена с традициите и добруването на унгарците ,то нашите са сервилници ,които за всяка стъпка се съобразяват с външните си господари ,стига се до там ,че всеки посланик на западна държава се чувствува едва ли не задължен да ги управлява и да им заповядва.Жалки и мизерни същества ,които нямат гръбнак ,а нещо гъвкаво като върбова клонка и здрави коленца за коленичене.

29

Fallschirmspringer

преди 2 години

Две заглавия-"Унгария гласува: Орбан е на ръба", следващото "ФИДЕС коалиция печели 54,5% от вота, докато проевропейската опозиционна коалиция "Обединени за Унгария" получава близо 34%.Странен ръб,цели 20%.Толкова за обективността на демократичните медии.Бъркат действителността със желаното

28

Алтав гербер

преди 2 години

Това което Орбан направи за Унгария Бойко не може и да го осмисли през цялото му царуване.Затова сега е Киро на власт.

27

Отнесе ги

преди 2 години

Като: Бръмбар, сламка: Куцо пиле, домат: Младоженец, булка: ***, бустер: Журналист, факт: Кунчев, вирус: Политик, еврпейски фонд: Лекар, ковид бонус.......А в заключителната си реч каза че освен че е размазал опозиция съставена и от комунисти , марксисти и нео-нацисти и всички международни медии, Брюксел, Байдън, та дори и клоуна слуга Зеленски са намесили в изборите. Изключителна историческа победа.

26

Бай Гроздан

преди 2 години

Отнесъл ги е като куцо пиле домат.А бе кой може да се мери с него там?

25

Анонимен

преди 2 години

Къде е новината в тази статийка.

24

Не фен на Путин.

преди 2 години

До Гepманистaн Убepалec- Дреме ми за Путин или Русия. Тяхна си работа. Мен ме интересува Европа и нейното морално, политическо, икономическо падение и рекламирания детски разврат. Атаката срещу семействата. И новия световен ред, където няма да притежаваме нищо и ще сме доволни.

23

Инвестор

преди 2 години

Тука няма новина, по-интересно ще е какво ше стане на балотажа след 2 седмици при наследниците на Мария-Антоанета.

22

Теоритическа 5а точк

преди 2 години

SSеленски се прикрива под нацюхно-еротичното SSлевинский, а иначе е чиатал Бандеро-Власовски комсополец от Отряд "Параграф 95". Иде му деня когато като палачинка ще заръча да го омотаят в Кавкаско одеало и залеят с руски бензин и му палнат огино със спичка от Крим, докато във всичките му противопожарни пръскала той лично е налял до горе Кубански бензин. Последен ще изгори хитлериския му кръст с който от дете са го учили на фашизъм, та къ наш Желю Желюеф не му лъсна теоритически петата точка

21

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Ами унгарците не са успели да съборят путинисткия преател. Путин ще продължава да има стъпка в европа. Докато е жив. Няколко месеца още. Македонците вай вече се отърваха от путин. Там опорката "български фашизъм" вече губи основа.

20

Анонимен

преди 2 години

Няма значение от коя партия си, важното е да си добър управляващ , ловък политик и не се поддаваш на външен натиск, работейски срещу интересите на страната си, Орбан е оранжево-бял, и печели по всички направления в полза на народа на Унгария, един политик за пример на Европа!

19

Анонимен

преди 2 години

Джейдове, прайд в Будапеща, май пак през крив Макрон, а?