Снимка: БГНЕС
fallback

Австрийското правителство реши, че задължителната ваксина срещу коронавирус, която започва през февруари, ще обхване жителите на страната над 18-годишна възраст. Това съобщи в неделя канцлерът Карл Нехамер, представяйки съответния законопроект.

"Задължителната ваксинация започва в началото на февруари", каза той на пресконференция във Виена, цитиран от медиите. Канцлерът добави, че кампанията ще важи за лица „само над 18 години“. По-рано правителството обяви, че ваксинацията срещу Covid ще стане задължителна за всички жители на републиката от 14-годишна възраст./БГНЕС

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

158

преди 2 години

Всяка седмица има десетки хиляди стачкуващи в Австрия срещу този фашизъм. Не е вярно, че не реагират хората, просто не ни го показват..

86

Pavlito7

преди 2 години

До " живееш в Австрия ". Австриец, стой си там и си бий бустери всеки ден ( твоя воля ), но щом се срамуваш от народа си, никой не ти иска мнението, и най добре както казах " стой в Австрия на сигурно ".

85

Живеещ в Австрия

преди 2 години

Гордея се с разума в моята втора родина и се срамувам ужасно от глупостта на българите.Фа.ист не се трепе сам, това да знайте!

fallback