87

158

преди 2 години

Всяка седмица има десетки хиляди стачкуващи в Австрия срещу този фашизъм. Не е вярно, че не реагират хората, просто не ни го показват..

86

Pavlito7

преди 2 години

До " живееш в Австрия ". Австриец, стой си там и си бий бустери всеки ден ( твоя воля ), но щом се срамуваш от народа си, никой не ти иска мнението, и най добре както казах " стой в Австрия на сигурно ".

85

Живеещ в Австрия

преди 2 години

Гордея се с разума в моята втора родина и се срамувам ужасно от глупостта на българите.Фа.ист не се трепе сам, това да знайте!

84

Зеленоок

преди 2 години

До Христо Христов И после накъде? Нека позная - Евразийски съюз.... Да може да влязат пак руснаците в домовете ни..... Хайде да вървиш на М*

83

Анонимен

преди 2 години

Скъпи ми набодени,скоро време ще сте като неваксинираните защо ли , защото се прие че зеленият сертификат който ви дава огромна свобода важи 9 месеца .После бустер и пак и пак и пак ,и чак след 10 бустер някой от вас ще се почешат с 5тата си ръка и ще си кажат, абе май нещо не е така....

82

Христо Христов

преди 2 години

България трябва да излезе от ЕС!

81

Анонимен

преди 2 години

Еми - демокрация, После се подиграваме на талибаните.

80

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Твърда ръка трябва. Аман от страхливци и сектанти!

79

Ямболски цървул

преди 2 години

Значи австрийците трябва да си линчуват правителството.

78

Анонимен

преди 2 години

Уважаеми другарки и другари, плюете запада и ги наричате фашисти. Що за шизофрения от вас другари и другарки, след като Русия бе една от първите държави въвела задължителната ваксинация.И за разлика от Русия другарки и другари в западния свят народа не спи,а се бунтува и противопоставя на въведените ограничения, докато в Русия боцкането протича напълно спокойно и тихо.Та кое общество е по демократично и къде има фашизъм другарки и другари, ще разберете като отидете при вожда си Путин да ви боцне

77

Анонимен

преди 2 години

Австрия , Австралия , Хитлер , разлика йок.

76

Анонимен

преди 2 години

Няма как да бъда задължен НЕ съм собственост на държавата Аз съм само данъкоплатец ! Гражданството НЕ ме прави автоматично държавна собственост !!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Горете в Ада,мръсни фашисти

74

Видин

преди 2 години

Мани ги тия западняци, отдавна са им промити мозъците и са програмирани да се подчиняват.Иначе много демократично :)

73

Ррррррррр

преди 2 години

И австрийците си стоят кротко у дома??? Хак им е!

72

Станислав Рангелов

преди 2 години

До Анонимен Платен си ти, ***!

71

хичо

преди 2 години

Логично е да е Австрия...родината на Хитлер и Калтенбрунер...гньсно фашистко гето...

70

Анонимен

преди 2 години

Протестите в Западна Европа не са многобройни. Няма как да имат по 70 -80% ваксинирани и да имат огромни протести. У нас в сряда протестът бе не повече от 4000 души, повечето платени и докарани с автобуси от една партия. Всяка събота и неделя противници на мерките и ковидваксините протестират в цяла Европа. Тяхно право е, но това да се представя като всенароден протест е нелепо!

69

Stalinista

преди 2 години

Във Виена съм бил 40 пъти. Най-честият поздрав във виенското метро е "Салам Алеко". Пълно е с афганистанци, чеченци, забулени ***. Не говорим за Виената от преди 20 години!

68

От 70

преди 2 години

Някои от нас пътуват много. А някои като мен даже живеят в западна Европа. А във Виена съм ходила 8 пъти. Завист надушвам май? :)