Снимка: БГНЕС
fallback

Русия, от една страна, и САЩ и НАТО, от друга, са на съвсем различни коловози, което е причина за безпокойство. Това каза в интервю за CNN президентският говорител Дмитрий Песков. Извадки от интервюто са цитирани в събота от Bloomberg.

"Има някакво разбирателство между нас. Но като цяло, по принцип, сега можем да кажем, че оставаме на различни коловози, напълно различни коловози. И това не е добре, това е притеснително", каза той по повод резултатите от преговорите тази седмица. Песков също е повторил необходимостта Русия да получи правно обвързващи гаранции, че Украйна няма да се присъедини към НАТО, защото в противен случай Киев би имал легитимна възможност да се присъедини към алианса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 2 години

Пол-Крейг Робъртс: Единствената надежда за България е да напусне ЕС, да затвори американското посолство и да стане съюзник на Русия. Богатството на Западния свят е основано на плячкосване на други страни

78

Крим не е руски

преди 2 години

Русия е изостанала варварска държава и не може бавния влак с въглища да се движи в същия коловоз с влака-стрела на ЕС и САЩ.

77

Анонимен

преди 2 години

Величието на Русия е трън във очите за кандидата за Престола - САЩ и Шутовете му Запада !

fallback