Снимка: БГНЕС
fallback
Армения е изпратила 100 миротворци в Казахстан. Това съобщи пресслужбата на Министерството на отбраната на страната, цитирана от БГНЕС.
 
"Арменските въоръжени сили изпратиха в Казахстан мироопазващо подразделение - 100 миротворци - като част от мироопазващите сили на ОДКС.
Oще по темата
 
По време на мисията мироопазващото подразделение на арменските въоръжени сили ще изпълнява изключително функции по защита на сгради, съоръжения и инфраструктура от стратегическо значение", се казва в изявление на сайта на министерството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Сюлейман паша

преди 2 години

Арменските твьрди глави най сетне разбраха кой дирижира оркестьра в този регион!Това им струваше хиляди убити и ранени,но го проумяха.Тия дни почват полетите м/у Ереван и Истанбул,и от 01.01 вдигнаха ембаргото на турските стоки!Горките,налагайки ембарго сигурно са мислели да банкрутират Турция!Смях! А на 14.01.в Москва ще се срещнат с турската делегация да си оправят имиджа си на глезеното дете на сащ,Франция и раша.Без Турция са осьдени да бьдат вечно ,,кавказки пленници".

26

Сюлейман паша

преди 2 години

И не е чудно,че се сьбраха принудително все стари дружки!Армения-изяде пердаха в Карабах,сега да се покаже послушна и вярна на рашките.Киргизия-очаква я икономически колапс,ако и бьдат изгонени милионите гастарбайтери,главния доход на препитание.Беларус-хитрия колхозник Лукашенко знае,че без Русия белорусите ще го обесят с главата надолу още на следващия ден.А Русия-да покаже на света че не е окупатор а е дружно взето решение! И си мислят,че светьт им вярва...

25

Сюлейман паша

преди 2 години

Не му е лесно на ***...вците да се отьрсят от комунистическото си минало!Промитият им мозьк пак бьлнува за терористи...А бе ***...вци,това е поредния опит не вашите идоли,миризливите ватенки,по някакьв начин да завоюват обратно поне една частица от заминалата в бунището на историята империя!Те затова и затваряха очи за поставените от тях диктаторчета в тоя регион!Жалко за гладните и безправни хорица в тия дьржави!!

fallback