fallback

"Не виждам дори наченки на търсенето на алтернативна посока на развитие на Руската федерация. Има преместване на влиянието на една или друга политическа сила, но това не се отразява на позициите на човека, който очертава курса - Владимир Путин", коментира международният анализатор проф. Захари Захариев в студиото на "Денят ON AIR" изборите в Русия.

Според него няма да има промяна нито във външната, нито във вътрешната политика на управление.

"Все пак Путин ще заложи на адаптиране към новите условия за развитие на икономиката в глобален мащаб, особено на фона на световната пандемия и на необявената икономическа война между САЩ и Китай. Това ще наложи по-голяма гъвкавост по отношение на икономическата политика", заяви анализаторът пред Bulgaria ON AIR.

Той подчерта умората, която  вижда от страна на елита на управление на Русия. Това е подтикнало президента Путин да потърси кадрова алтернатива.

"Неслучайно ръководителят на Руската федерация се опитва да направи промени във водещите фронтове чрез включването на млади политически играчи Те са доказали своя професионализъм и готовност да действат на първо място като експерти и на второ място като политици", подчерта Захариев.

Той определи ситуацията в Русия като "ефекта на тапетите" - поставени преди 10 години те започват да омръзват и да дразнят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 2 години

До 1. Който ни освободи той ни и пороби.

5

Тук виждам

преди 2 години

6дeбилa, които се упражнявали в драскане на глупости.

4

Промяна към банкрут!

преди 2 години

Политиката на Примитивна Рус непрекъснато негативно се променя, докато крепостните феодали банкрутират и след ядрената война, която те ще започнат с Космическа Америка, ще изчезнат от картата на света.

fallback