6

Анонимен

преди 2 години

До 1. Който ни освободи той ни и пороби.

5

Тук виждам

преди 2 години

6дeбилa, които се упражнявали в драскане на глупости.

4

Промяна към банкрут!

преди 2 години

Политиката на Примитивна Рус непрекъснато негативно се променя, докато крепостните феодали банкрутират и след ядрената война, която те ще започнат с Космическа Америка, ще изчезнат от картата на света.

3

Анонимен

преди 2 години

Какво да говорим за една страна,в която особено по селата 65% нямат централна канализация и за тоалетните им на двора копаят ями.Колкото за освобождението,четете Захари Стоянов.

2

ръждата

преди 2 години

Дано един ден европейците да не хукнат да се спасяват в Русия от либералните и екологични цености на политиците си! Такова рязко поскъпване на електричеството и газта в Европа е незапомнено!!!! Унищожават планомерно икономиката, промишленоста и сел. стопанство в Европа под претекста "екология". Цените на храните и услугите скачат "в пъти", а не с проценти. Закриват АЕЦ и ТЕЦ-ове и въвеждат Вентилатори и Слънчеви панели, но с тях закриват и цели отрасли на промишленоста.

1

Анонимен

преди 2 години

Брато само да те подсета че това е българия.и ти в момента се намираш в българия не в русия.явно аз започвам да си мисля че някои хора се телепортират умствено и мисловно.съвземете се от удара с вария които ви беше нанесен с вария.