Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

На фона на високите температури у нас миналата седмица, студен фронт от Антарктика донесе сняг и отрицателни температури в Република Южна Африка, предава Bulgaria ON AIR.

Малки и големи се радваха на снега. В град Блумфонтейн тази сутрин са били измерени необичайните минус 9 градуса по Целзий. Изминалата нощ е била най-студената за годината в страната.

В Южното полукълбо сега е зима и снеговалежите не са необичайни, особено на голяма надморска височина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ДЯдо КОЛЕДА

преди 2 години

НА филма "Няма да се притеснявате ЩЕ преместим ПОЛЮСите за д а избием наркоманите на власт в страните членки на ООН след един милион години пак ЩЕ НИ Е ГОТ на Земята .Подава ПОМОЩНИК НА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ НА ПОСЕЩЕНИЕ В НАГЛО ПРЕСТЪПНО УВРЕЖДАНА ТЕРИТОРИЯ ДО МОЯ ПАМЕТНИК В НЮ ЙОРк"

26

Господ Ядосан

преди 2 години

Във връзка с наркоманизирани на власт в САЩ,Китай,Канада,Европейски наркоамни на власт в Брюксел,евреи на власт в Москва ГОСПОД БАВИ НО НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ НЕГОДНИЦИТЕ УВРЕДИЛИ НЕГОВАТА Л+БИМА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ >>>

25

ПроСоТо

преди 2 години

До SS...ПОНЕ АЗ ти благодаря,"бай" СС!..Написаното от теб е пример за истинска комуникация между цивилизовани хора и на фона на свирепоопростачените "коментари" на мажоретките, представлява "Глътка свеж въздух"..

fallback