27

ДЯдо КОЛЕДА

преди 2 години

НА филма "Няма да се притеснявате ЩЕ преместим ПОЛЮСите за д а избием наркоманите на власт в страните членки на ООН след един милион години пак ЩЕ НИ Е ГОТ на Земята .Подава ПОМОЩНИК НА АРХАНГЕЛ МИХАИЛ НА ПОСЕЩЕНИЕ В НАГЛО ПРЕСТЪПНО УВРЕЖДАНА ТЕРИТОРИЯ ДО МОЯ ПАМЕТНИК В НЮ ЙОРк"

26

Господ Ядосан

преди 2 години

Във връзка с наркоманизирани на власт в САЩ,Китай,Канада,Европейски наркоамни на власт в Брюксел,евреи на власт в Москва ГОСПОД БАВИ НО НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯ НЕГОДНИЦИТЕ УВРЕДИЛИ НЕГОВАТА Л+БИМА ПЛАНЕТА ЗЕМЯ >>>

25

ПроСоТо

преди 2 години

До SS...ПОНЕ АЗ ти благодаря,"бай" СС!..Написаното от теб е пример за истинска комуникация между цивилизовани хора и на фона на свирепоопростачените "коментари" на мажоретките, представлява "Глътка свеж въздух"..

24

SS

преди 2 години

И да завърша темата за Африка ще направя съвсем кратък българо-суахилски речник,или поне някои от думите които си спомням все още.Това няма да го прочетете никъде.Моя е едно,мбили-две,тату-три;куми-десет!Хапана е Не ! Тендала е Да ! Сумама е спри! Манамуки е женска-употребява се и за животно и за жена,Bwana е ловец но се употребява и като по висш от тебе,или господарю,зависи от произношението.Фару е носорог.Понякога се употребява и като обида.Мурунгу - бял човек. Да научите нещо от бай ви SS !

23

Гошо...Тъпото

преди 2 години

До Ямболски ***:А в Ямбол миналата зима е завалял един път сняг и след това изкарал само до...пладне.Един познат ми каза,който ми прати и снимка по Вайбъра да видя снега над Каргона,което си е било голяма...атракция.

22

пецата

преди 2 години

в южното полукълбо сега е зима идиоооотееееен

21

Анонимен

преди 2 години

Който не е запознат да му кажа че сега в Африка е зимен период. Нормално е. Имам познати в ЮАР и от тях знам че е абсолютно нормално. Но нашите драскачи търсят сензация и тъпия народ се хваща.

20

Анонимен

преди 2 години

Ало мисирката, ако погледнеш картата ще видиш, че Африка не е само Сахара и екватора. Южната част е достатъчно на юг за да вали сняг.

19

Ямболски цървул

преди 2 години

Декември в ЮАР журнаГлисти ще пишат същата статия за северното полукълбо! Супер неинтелигентна статия,която се опитва да стъкми сензация!

18

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо на глухонемите деца не се подаряват слушалки за музика ? Защото не слушали. Така и със снега по тези ширини.И Не си мислете нещо расистко. Това е проста математика.

17

Анонимен

преди 2 години

ДОБРО 'УТРО' ОТКАЧАЛКИ. ОТ 4 ЧАСА ЛИ ПОЧВАТЕ ДА КУДКУДЯКАТЕ ?

16

Анонимен

преди 2 години

На фона на тези горещини... е добре, все-пак че не са завалели камъци...

15

До SS

преди 2 години

Надявам се вече да си ок здравословно. Че беше споменал кофти неща по едно време.

14

Анонимен

преди 2 години

На Килиманджаро често вали сняг и има даже ледена шапка дори през лятото, но трябва да има ,,сензации,,.

13

SS

преди 2 години

Бил съм в една Африканска страна като военен инструктор ,за 2-3 месеца. Там за малко да ме убият.Какво да ви кажа,жега,мръсотия и малки деца които вървяха след мен и викаха Мурунгуу(на суахили бял човек) Ако си мислите,че навсякъде гъмжи от слонове или лъвове,значи много филми сте гледали.Не видях нищо освен нагли и пакосливи и крадливи павиани.Месните жители всички бяха въоръжени с копия,или самоделни пушки .Изненадах се,че и там има много кучета,които от време на време посещаваха тенджерата.

12

Анонимен

преди 2 години

На какув фон, че нещо не схеанах врзката между нашите горещини и съвсем нормалния зимен сняг в Южна Африка?!? За да се използес тази фраза, трябва да има някаква връзка между събитията, каквато в случая няма! Все едно да кажете, на фона на комунистическа южна корея, в България се проведоха честни и демократични избори! Пълна безсмислица!

11

SS

преди 2 години

Някога жена ми като я доведох в България и тя за първи път видя сняг.Докато се аклиматизира,какво чудо изживях.Всяка зима все болна.Остави друго,ами някой лекарства които ние пием,при другите раси не действат или са противопоказни .Обаче жегите не и са отразяват както при нас.А после ми разправят,че всички хора по света сме еднакви Да бе ,да.На бай ви SS ще ги говорите тези неща.

10

До 12

преди 2 години

Надявам се интересното да е свързано с разбиване на гербави 3ypли!

9

Анонимен

преди 2 години

До 10, ГошоПровеждат се, както по целия свят. Един бивш президент, на име Зума го вкараха в затвора. И сега играчите зад него, с много големи пари, организираха "протести", на които се разбиваха магазини и се крадеше яко! Напомня ли ви на САЩ? А в други страни убиха и опитаха да убият президенти. В България пък сега започва интересното. И така ...

8

Анонимен

преди 2 години

разбирам да е към екватора да е феномен, а пък то най долу африка все едно на север в европа, кликбейт и сайтблок