Снимка: БГНЕС
fallback
Властите в Куба ограничиха достъпа до социалните медии и част от платформите за споделяне, съобщи днес глобалната компания за мониторинг на интернет НетБлокс (NetBloks), на фона на масови антиправителствени протести, предаде Ройтерс.
 
Базираната в Лондон НетБлокс обяви на сайта си, че социалните медии и интернет платформи в Куба все още продължават да работят със затруднения, което "вероятно ще ограничи потока от информация, идващ от Куба".
Oще по темата
 
Правителството в Хавана не отговори на искане за коментар, отбелязва Ройтерс. От Telegram и от Facebook също не коментираха. Социалната платформа Twitter каза, че нейните услуги не са били блокирани.
 
Хиляди кубинци в неделя взеха участие в демонстрации в Хавана и Сантяго, за да протестират срещу икономическата криза в страната и управлението на пандемията, а някои призоваваха и за край на комунизма, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 2 години

Чудя се Дон Турето дето разруши част от вълнолома в Хавана дали са го ремонтирали?

11

До 13

преди 2 години

Абе, ***, я отиди в Куба и виж как живеят там хората..след 60г невероятен комунизъм...и тогава пиши глупости по форумите.Нямат елемвнтарни продукти от първа необходимост, нямат стъкла на прозорците си..а ти ще ми гояориш, кой искал да ги превземе.

10

Анонимен

преди 2 години

И по-добре. ФАЩ искат да превземат пак острова. Ясни сте ни, американски глобалисти.

fallback