Снимка: БГНЕС
fallback

Израел планира да отмени от 1 юни за своите граждани повечето наложени заради коронавируса ограничения, предаде Ройтерс, като цитира изявление на здравното министерство.

Над 5 милиона от 9 милиона и 300 хиляди жители на страната са получили по две дози от ваксината на „Пфайзер“. 92 на сто от хората на възраст на 50 и повече години са ваксинирани или са се възстановили.

В събота са регистрирани едва 12 нови случая, в сравнение с над 10 000 през януари.

Дори да бъде прието предложението за облекчаване на мерките, ще останат в сила ограниченията за по-високорисковите дейности, както и за броя хора, които могат да се събират на едно място.

Няма да бъдат отменени ограниченията, налагани на пристигащите в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 години

,,В събота са регистрирани едва 12 нови случая, в сравнение с над 10 000 през януари.''А я погледнете май и юни миналата година

24

ФАКТИ

преди 2 години

В Израел смъртните случаи до четири дни след ваксинацията при млади мъже е 60 човека ,на 5млн./миокадит/За след това няма база данни. Има много бременни жени-също починали,но основно жертвите са мъже.В САЩ рязко намалява броя на желаещите да се ваксинират поради наличие на Iron Oxide Magnetic Nanoparticles,които са токсични и инфо за жертви .Много независими учени и лекари ,съветват да не се бърза с ваксинацията,да се ваксинират само уязвимите групи-възрастни и болни хора,за които риска е голям

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 13За присмех ще си ти, когато ще си в инвалидната си количка ...

fallback