25

Анонимен

преди 2 години

,,В събота са регистрирани едва 12 нови случая, в сравнение с над 10 000 през януари.''А я погледнете май и юни миналата година

24

ФАКТИ

преди 2 години

В Израел смъртните случаи до четири дни след ваксинацията при млади мъже е 60 човека ,на 5млн./миокадит/За след това няма база данни. Има много бременни жени-също починали,но основно жертвите са мъже.В САЩ рязко намалява броя на желаещите да се ваксинират поради наличие на Iron Oxide Magnetic Nanoparticles,които са токсични и инфо за жертви .Много независими учени и лекари ,съветват да не се бърза с ваксинацията,да се ваксинират само уязвимите групи-възрастни и болни хора,за които риска е голям

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимна 13За присмех ще си ти, когато ще си в инвалидната си количка ...

22

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860Виж, забавен си, но ако те срещна на живо ... ще ти обърна усмифчицътъ!

21

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

На българите ни е все тая какво се случва в една арабска страна,каквато е Израел. Ако публикувате това за всеприиждащите евреи в Царство България, то не би било зле и да им напомните,че не са добре дошли в Родината ни,която от времето когато Изабел и Фернандо се споразумяха с Баязид Втори българите не сме си поели глътка въздух от робовладелческите им действия срещу нас. Евреите са оснивната причина за дългото и кърваво съществуване на османската варварщина. Race de vipere !

20

Анонимен

преди 2 години

Каквото може да се ползва за пропаганда на "ваксините" се тръби от върха на планината, а каквото противоречи на пропагандата, или не съвпада с идеологията, се крие, трие и игнорира. И това от хора, които непрестанно обявяват колко са "интелигентни" и "успели". Интелигентният човек не взема избирателно само което отговаря на неговите убеждения, и не отхвърля всичко останало.

19

Бау

преди 2 години

до 25Ганьо не вярва. Жълтите медии и клипчетата във фейса казват друго! :D Любимото ми е "аз съм природно умен, а вие заблудени роби!"

18

Анонимен

преди 2 години

В Израел на 24 февруари 2021 имаха над 50% ваксинирани с поне една доза и на 19 април 2020 имаха над 50% ваксинирани с две дози. При тях пикът на поредната вълна беше в началото на януари 2021, но вместо следваща вълна, при тях има постоянен спад в броя на новите случаи. За последните седем дни имат общо 200 нови случая, което е по 28,6 нови случая средно на ден, а имах 8242 средно на ден за 11-17 януари 2021.

17

Анонимен

преди 2 години

Винаги "на крачка", но никога "премахне напълно" - обикновени психо приоми за "дресиране" на стадото в очакване на новият им световен ред/ инклузивният им капитализъм на пачата Линн дьо Рокфелер/

16

###

преди 2 години

Много прости тез евреи бря, що не се допитват до назе да ги светнем ???

15

Анонимен

преди 2 години

Мечтая си лудите локдаунъри и кови...д.. иоти да ги заселят в Израел и в други държави, в които експериментите с хора са основна дейност и да ни оставят да дишаме нас, нормалните хора. Няма да стъпя в държава, в която ме карат да си вра носа в апр цали, проверяват ме дали не нося някой пореден вирус и ме карат насила да участвам в биологични експерименти с недоизпитани ваксини. Ако щат и да отварят и червен щкилим да постилат - все ми е едно!

14

Анонимен

преди 2 години

Ау, така ли?! Нали продажните евреи натискаха за ваксини! Нали който не беше набоден се считаше за национален враг?! Абе живейте се само набоцкани, бодете се редовно и по много и не излизайте от Израел!Що стана тя?

13

Бау

преди 2 години

затриха се! Как може да не са гледали клипчетата!? Предупреждаваха ни! Глупави хора!

12

Анонимен

преди 2 години

В България от 4000-5000 през март, сега са под 100. Каква несъществуваща връзка можем да съчиним тук с ваксините? А може ли също да коментираме как в Израел от 800-900 на ден, в седмиците след началото на ваксинирането скочиха до 8000-10000 на ден и то в продължение на месеци? Тая връзка не е ли добре да бъде проучена?

11

кръпел

преди 2 години

като всики грипен вирус след 6 месеца / през есента / тези ваксини няма да работят ....

10

Не!

преди 2 години

Новият ни здравен министър го каза съвсем ясно, заразените намаляват заради времето, а не заради действията ни. Който е луд да се ваксва...

9

Анонимен

преди 2 години

А най-интересното е че в Северна Корея без никакви мерки и без никакви ваксини отдавна се справиха на 100% с ковипандемията. Нямат нито болни, нито умрели. Все едно... че всеки си пуска информация, която му е изгодна по някакъв начин. Без значение каква е реалността. Но това са консп. тео.

8

Анонимен

преди 2 години

Между другото в Англия също са вакснати повече от 50% НО новозаразените са си все +/- 2,500 на ден ?!?!?!!?Изводите си правете САМИ !!!

7

Анонимен

преди 2 години

"Спадът е нормален при такова заразяване дори и без масова ваксинация. "Значочи прочи 40% от популацията, спада на броят заразени с 500 пъти е нормален?Спрямо кое? Как го.измисли това? Намери някакъв алгоритъм ли? Спекулация от нищото! Това ти е изказването!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Значи в Израел и разцепиха задниците от ваксини и .......30--40 новозаразени на ден ав Бг дискотеки отворени, народа пирува като за последно и .......100 заразени за ден.Извода си го правете сами.