Снимка: Helpbook

Общ преглед
Десетки сигнали за опасни кабели продължават да ни изпращат нашите потребители в платформата на Helpbook.info. След поройните дъждове и снеговалежи се е получило свличане на земна маса на слизане от Аспаруховия мост, посока Варна. На изпратените снимки се виждат оголени кабели, които се подават от почвата, а размерът на компрометирания участък се увеличава с всеки изминал ден.

Стърчащи кабели от работещ осветителен стълб са заснети и в район "Триадица". Самият той се намира на тротоар, където има засилен човекопоток и молбата е за спешно взимане на мерки, преди да се стигне до фатален инцидент с хора или животни.

Забелязан е повреден пътен знак на улица "Сребърна" на тротоара, с което се създава опасност за преминаващите по тротоара пешеходци. В това състояние е от няколко дни и според нашия потребител няма никакви индикации, че ще се предприемат мерки за отстраняването на повредата или обезопасяването му. Табелата е изкъртена от едната си страна и се клати над главите над преминаващите.

На столичен булевард в квартал "Иван Вазов" са се образували огромни дупки, които са различни по размер, като някои от тях са запълнени частично с части от плочки и чакъл, а други с дъждовна вода и дълбочината им е мистерия.

Завършваме днешния обзор със сигнал за нарушена пътна настилка в район "Одесос", град Варна, под която се е случила евентуална подземна авария, тъй като според нашия потребител скоро се е извършвал ремонт и е възможно да е бил некачествен.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар