Снимка: БГНЕС
fallback
Сътрудничеството между Турция и Украйна в областта на отбранителната индустрия не е насочено срещу трети държави. Това заяви турският президент РеджепТаип Ердоган, предаде БГНЕС.
 
"Важен елемент от нашето сътрудничество се явява сътрудничеството в отбранителната индустрия. Като взехме предвид въпросите на отбраната и сигурността, ние започнахме работа във формат "2 + 2" (министри на външните работи и на отбраната на двете страни). 
 
По този начин ние ще усилим координацията между нашите страни. Сътрудничеството между нашите страни не е инициатива, насочена към трети страни", заяви Ердоган на съвместна пресконференция с украинския си колега Владимир Зеленски, който е на посещение в Истанбул, предаде РИА Новости.
 
 
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

СЛАВА НА ЕРДОГАН

преди 3 години

Ердоган-Султан има един сигурен начин за да:-да намали от издръжката на 3-млн.мигранти в странта си.-да намали конфронтацията и разнобоя на Балканите..-да накара ЕС , да поеме част от издръжката на миграните..-да намали силно руското влияние в балканския регион...Через пускане на мигрантите към балканския регион на Сърбия България и Македония за да се промени силно етническия състав да се поемат разходите от ЕС за тях и силно намаляване на руското влияние в района!Това е мирна ПРОМЯНА!

38

Щирлиц

преди 3 години

До KirimКуче е твоят кумир Ердокой,Башар Асад защитава страната си със зъби нокти

37

Слава на Ердоган

преди 3 години

СЛАВА , СЛАВА СЛАВА..ТУРЦИЯ Е ГАРАНТ ЗА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ!ПЪТЯТ МИНАВА ЗА ВСИЧКИ ПРЕЗ БОСФОРА!НЯМА ДРУГИ ПЪТИЩА!

fallback