Снимка: БГНЕС
fallback

Вторият по брой на населението австралийски щат - Виктория, от днес е в петдневен локдаун, предадоха световните агенции. Причината е ново огнище на коронавирус в хотел в Мелбърн, в който настаняват хора под карантина.

За пет дни жителите на щата няма да имат право да излизат навън, освен за купуване на най-необходимото, за два часа спорт навън, по здравни причини или по работа. Маските са задължителни навсякъде. Ресторантите и кафенетата ще продават само храна за вкъщи.

Мачовете от тенис турнира Острелиън оупън ще са без зрители, пише БТА.

Миналата година Мелбърн беше в карантина в продължение на 111 дни заради коронавируса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 3 години

Сидни, аз пък да ти се похваля, че днес писах на твоя знаменит сънародник (нали вече си австралиец, блазе ти!!) -Джейсън Донован (който пък е от Мелбърн, ама сега живее в Лондон) И ТОЙ МИ ОТГОВОРИ И БЕШЕ ТОЛКОВА МИЛ!Много поздрави на Австралия и на теб, страхотни хора са, дори да са звезди!! Тук е ад.Ausie, ausie,ausie oj!

10

До Австралиеца

преди 3 години

И аз взимам петцифрена заплата / ама тука мога да си купя 5 пъти повече неща от теб/ карам си байка , и кайта и делтапланера сред неземна красота, живея сред цивилизация с история и бели хора и със сигурност имаимам повече приятели от тебе... Ама не живея за да се хваля като тебе

9

Аз

преди 3 години

Не че нещо ама 00001 също са пет цифри.

fallback