11

Анонимен

преди 3 години

Сидни, аз пък да ти се похваля, че днес писах на твоя знаменит сънародник (нали вече си австралиец, блазе ти!!) -Джейсън Донован (който пък е от Мелбърн, ама сега живее в Лондон) И ТОЙ МИ ОТГОВОРИ И БЕШЕ ТОЛКОВА МИЛ!Много поздрави на Австралия и на теб, страхотни хора са, дори да са звезди!! Тук е ад.Ausie, ausie,ausie oj!

10

До Австралиеца

преди 3 години

И аз взимам петцифрена заплата / ама тука мога да си купя 5 пъти повече неща от теб/ карам си байка , и кайта и делтапланера сред неземна красота, живея сред цивилизация с история и бели хора и със сигурност имаимам повече приятели от тебе... Ама не живея за да се хваля като тебе

9

Аз

преди 3 години

Не че нещо ама 00001 също са пет цифри.

8

До Сиднееей

преди 3 години

На български се пише Сидни , ако си от там де . Как си го изговаряте там си ваша работа. По същия начин по който там пишеш че си от ,,Булгария"

7

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус няма.

6

отАвстралияСидней

преди 3 години

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ, това е във щата Виктория, града е МелбърнТук в Сидней НЯМА и в щата в който съм Нов Южен Уелс.Това е вирус изпуснат от карантинен център. Ще затворят за седмица 2 и после ПАК няма да има корона вирус на целия континент! ПОВТАРЯМ ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ! Има няколко случая и ското ПАК НЯМА ДА ИМА корона вирус на ЦЕЛИЯ континент.И за незнаещите, зимам 5 цифри месечна заплата чисто след данъци (6 годишно). Карам си автоматика, е-байка из джунглите, гмуркам се в рифа сред райска красота!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонименза 5 дни ще докажат, че санай големите тапаци на земното кълбокато оня сидни австралиеца айтито

4

11

преди 3 години

До Анонимен 1Мислят ни същото и през лятото. Прецакаха се миналото лято, ама сега ще си наваксат.

3

Анонимен

преди 3 години

И какво очакват да стане за 5 дни?Вероятно Хитлер да възкръсне.

2

123

преди 3 години

На австралийците им слагат хомота. Ковид няма.

1

Анонимен

преди 3 години

Е,нашия байкер сърфист от Оз ще каже че няма коронавирОс и това е.По някое време ще цъфне тук да ни каже колко е заплатата му годишно...