Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Най-малко 23 души са убити при сблъсъци между венецуелската полиция и престъпни банди в столицата Каракас през уикенда. Това предаде Ройтерс, като се позова на медийни съобщения и правозащитници.

Кръвопролитието е започнало в петък следобед със специализирана полицейска операция. Насилието е продължило и в събота.

Според активист няма убити полицаи.

Венецуела е една от държавите с най-високи равнища на насилие в света. Миналата година в страната на 100 000 жители са се падали 45,6 убийства, допълва Ройтерс, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

православен патриот

преди 3 години

Великият команданте Мадуро яко мачка тамошните фашисти....

11

Тикволандия

преди 3 години

До Емо: Много лесно лепиш етикети като "болшевик-комунист". Вярно е че Чавес е водил пропагандна кампания срещу САЩ, но може ли да се сложи знак на равенство между пропаганда от една страна и блокирането на милиарди пари на Венецуела в американски банки, което направи Търмп. Ако първото е пропаганда, то второто си е чисто разбойничество на държавно ниво.Венецуела вече търгува чрез обмен на стоки с Китай за да избегне контролираната от САЩ система за банкови разплащания SWIFT. Дотам е стигнало

10

Емо

преди 3 години

До Анонимен 11. *** много си заблуден , другарю болшевик-комунист.Уго Чавес сам започна кампанията проти САЩ, а Мадуро го задмина с неговите изцепки. Поосле Испания се оказа мишената на Чавистите и Мадуровците. И най -накрая ес наложиха санкции. Таке , когато ти другарю не си посетил тази държава, а аз 2 пъти я обиколих,запознавайки се с проблемите на тези иначе вежливи и трудолюбиви местни жители.Написал си глуопости, камарад 11.

fallback