12

православен патриот

преди 3 години

Великият команданте Мадуро яко мачка тамошните фашисти....

11

Тикволандия

преди 3 години

До Емо: Много лесно лепиш етикети като "болшевик-комунист". Вярно е че Чавес е водил пропагандна кампания срещу САЩ, но може ли да се сложи знак на равенство между пропаганда от една страна и блокирането на милиарди пари на Венецуела в американски банки, което направи Търмп. Ако първото е пропаганда, то второто си е чисто разбойничество на държавно ниво.Венецуела вече търгува чрез обмен на стоки с Китай за да избегне контролираната от САЩ система за банкови разплащания SWIFT. Дотам е стигнало

10

Емо

преди 3 години

До Анонимен 11. *** много си заблуден , другарю болшевик-комунист.Уго Чавес сам започна кампанията проти САЩ, а Мадуро го задмина с неговите изцепки. Поосле Испания се оказа мишената на Чавистите и Мадуровците. И най -накрая ес наложиха санкции. Таке , когато ти другарю не си посетил тази държава, а аз 2 пъти я обиколих,запознавайки се с проблемите на тези иначе вежливи и трудолюбиви местни жители.Написал си глуопости, камарад 11.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10То не става да коментираш без да четеш. Венесуела от години е със строго ембарго наложено от САЩ, огромният и финансов резерв преди 2 или 3 год. беше блокиран от Великобритания, пак под давлението на Щатите. Венесуела е в изключително тежка финансова криза и кой е виновника за това мисля, че е ясно!

8

Анонимен

преди 3 години

Добре , къде отиват парите от петрола на тази държава ?Инвестират се в страната ?Излизат зад граница ?или отиват в някой частен джоб . И това са Милиарди !!!

7

Анонимен

преди 3 години

Това комунизмът е като чумата. В реки от петрол и злато да газят, пак гладни ще ходят. Арабелите може да са всякакви, но не са чак толкова простии да имат комунистическо управление.Даже изобщо не може да ми го побере мозъка, как има хора които при всичките доказателства за пълната несъстоятелност на комунистическия експеримент, продължават да таят носталгия към него.

6

До 1

преди 3 години

Как малко протестират, тука с месеци имаше по 2 милиона души на площада според нашия велик президент Румен Радеф по прякор фигуранта.

5

Анонимен

преди 3 години

Абе позитанците нали хвалеха Венецуела колко хубаво било, а и Северна Корея също.

4

ДДРОнег

преди 3 години

И прина стрябва да е като на снимката в махалите !!!

3

ДДРОнег

преди 3 години

И прина стрябва да е като на снимката в махалите !!!

2

123

преди 3 години

Най-евтиния бензин е във Венецуела(1 цент литъра), а хората там живеят като скотове. Петрола се изнася за САЩ за без пари от корумпираното венецуелско правителство. Къде са парите от петрола?

1

Драго

преди 3 години

И при нас е така, само дето нещата са обърнати - бандитите са във власта, полюцията ги защитава тях, но изглежда и народа ги харесва, защото като цяло изключително рядко протестира срещу тях. Но даже и когато го прави, протестите са мършави и несериозни.