Снимка: Bloomberg/Mikael Sjoberg
fallback

Потресаващ криминален случай в Швеция. Майка е арестувана по подозрение, че е държала сина си заключен насила в апартамента им в продължение на 28 години. Мъжът е бил недохранен и без зъби, когато органите на реда са го извели от жилището, предаде Bulgaria ON AIR.

За случая става ясно, след като жената е приета в болница, а роднина открива вече 41-годишния мъж в лошо здравословно състояние. Според местни медии жената е спряла сина си от училище, когато той бил на 12 и оттогава го е лишавала от свобода.

Полицията потвърди, че в действителност мъжът е държан затворен в продължение на дълги години, но не коментира дали са били точно 28.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

УМЕН

преди 3 години

Тая е от сектата на фанатичните привърженици на локдауна. И тук имаме няколко подобно изтрещели фанатици. Пияница мистик, Бау, Атанас Велмазов. Може и един да е де, щото освен хипохондрия и фобии човекът има и личностно мултиплициране.

21

Реалист

преди 3 години

Северни психари

20

Анонимен

преди 3 години

това е карантина, което показва че ако има мозъчни ковидни ефекти то най-вероятно курана вирусът е боднал в шувециъ гретните биородители, но както се показаха шведите те изкараха колективната си имунизация на базата на отворените врати и умитиет улици.

fallback