Снимка: БГНЕС
fallback

Няма споразумение за разполагане на турски умиротворители в Нагорни Карабах след споразумението за прекратяване на военния конфликт между Азербайджан и Армения за този регион, предадоха агенциите Ройтерс и ТАСС, като цитираха говорителя на Кремъл Дмитрий Песков.

Oще по темата

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред журналисти, че център извън Нагорни Карабах, който ще наблюдава спазването на примирието, е предмет на отделно споразумение.

Президентите на Азербайджан и Турция обсъдиха по-рано днес създаване на съвместен руско-турски мироопазващ център, според турски медии и Спутник Азербайджан, предаде БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 3 години

Ако руснаците ги немаше, Ереван ще се да седи мирно оше от 90те насам и сумата ти народ нямаше да се погубят.Алчноста и лукавството е пагубна.

39

Цирк дьо сьолей

преди 3 години

От цялата работа арменците са най-ощетени и как да бъде след като са прецакани генерално от географското положение на тяхната страна, не случайно повече от половината им население живее извън Армения! Все пак трябва да се отчете ,че се биха смело предвид всички обстоятелства ,които не са в тяхна полза.

38

Шаоо лин

преди 3 години

Много ги е страх от турците изядоха ятагана

fallback