Снимка: БГНЕС
fallback

Известна британска телевизионна водеща беше открита мъртва в апартамента си в Лондон, съобщава „Дейли мейл”. Най-вероятно 40-годишната Каролин Флак се е самоубила, съобщава NOVA.

Според изданието водещата е сложила край на живота си часове след като е получила любовни обяснения за Свети Валентин от приятеля си Люис Бъртън.

Наскоро Каролайн се отказа да води първото зимно издание на шоуто „Love island”, след като срещу нея бяха повдигнати обвинения в нападение след скандал с приятеля й, 27-годишният Люис Бъртън.  Флак беше последно видяна в съда през декември, където тя пледира невинна по обвиненията в нападение.  Тя е била пусната под гаранция и е чакала началото на своя процес, който е трябвало да стартира на 4-и март, пише „Сън”.

На 14 февруари тенисистът пусна в Инстаграм снимка с водещата и написа: „Честит Свети Валентин… Обичам те”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Щерю

преди 4 години

Най- вероятно от радост се е надрусала и после сърцето й е гръмнало от наркотика...

29

Анонимен

преди 4 години

Явно обяснението в любов хич не й е понесло.

28

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да се самоубия,щото имам тежка болест и животът ми е ад.Но заради близките си не го правя.Само мога да кажа,че медицината не е мръднала и на крачка напред от откриването на антибиотиците и ваксините.Не само в България,ами и в световен мащаб.Може и да ти направят някаква операция и да ти отрежат нещо и дотам.

fallback