30

Щерю

преди 4 години

Най- вероятно от радост се е надрусала и после сърцето й е гръмнало от наркотика...

29

Анонимен

преди 4 години

Явно обяснението в любов хич не й е понесло.

28

Анонимен

преди 4 години

И аз искам да се самоубия,щото имам тежка болест и животът ми е ад.Но заради близките си не го правя.Само мога да кажа,че медицината не е мръднала и на крачка напред от откриването на антибиотиците и ваксините.Не само в България,ами и в световен мащаб.Може и да ти направят някаква операция и да ти отрежат нещо и дотам.

27

Анонимен

преди 4 години

до 26 И питам баба ми: Що те удари?Тя: Защото си го заслужавах! Но този плесник ме накара да разбера, че човек като дядо ти колкото и да е хладнокръвен и спокоен може да се ядоса и да ми посегне и да разбера къде ми е мястото.

26

Анонимен

преди 4 години

Като някой много ви скача на бой,изкарвате си едно разрешително купувате си един пистолет и го гръмвате в топките.Казват че болката е адска и променя животът на изпиталият я завинаги.Страданието и мъката възпитава и учи на добрина.

25

Анонимен

преди 4 години

до 23 Какви мачовци те гонят, *** Oвцa? Пра дядо ми го уважаваше цялото село навремето. Обаче е бил колкото почтен към хората, толкова и неебателен. Има 2 убийства на младини, без свидетели( иначе щеше да лежи в затвора) защото са му застрашавали живота някакви ***. Никога не е говорел за това, само баба ми го е разправяла.Беше див човек слязал от гората и се устрои в подбалканско село- Цонево му казват 47- *** година.Та баба ми разправя- дядо ти един път ме удари, но го помня завинаги.

24

Кратун

преди 4 години

Вторият пубертет е страшна работя....

23

уинстън

преди 4 години

Кво станало в животинската ферма?

22

анонимна

преди 4 години

И тук мачовци раздават шамари - дано и вас някой по-силен ви пребие, но вероятно вие сте мижитурки и ближете краката на по-силните. *** няма да разбере, че има други начини за справяне, ако не става - чао, ама то друго си е, като и пернеш два три шамара, а някои оправдават дори и убийците, защото са *** с пломбирани мозъци......

21

Анонимен

преди 4 години

Дрога,дрога...

20

Анонимен

преди 4 години

Ингилизите не са ли протестанти, къв вальо?

19

Анонимен

преди 4 години

Не знам, но в интернета - особено туитър, се появиха много коментари за тази жена , че е била подложена на психически тормоз - онлайн и в реалния живот, както и нападки отстрана на медиите, затова е посегнала на живота си. Отвори се дискусия пак за вербалното насилие - как хората трябва да са наясно по какъв начин думите им се отразяват върху психическото здраве на другите и че никой не трябва да бъде съден и обиждан прибързано. А в България този проблем е крещящ и никаква дискусия не се води. В Полша този случай масово се дискутира. Хаштаг сега навсякъде е #BeKind!

18

селския простак

преди 4 години

Горката жена! Била е подложена на огромен стрес. Вероятно е решила, че това ще е краят на кариерата й.

17

Анонимен

преди 4 години

Пиянице, стига с тия години на Гала, бе брат! Аз прочетох тази информация за нея в нета преди малко. Не я познавам лично ти я познаваш. Хубаво- не е на 53 , на 55 както казваш.

16

Анонимен

преди 4 години

до 23 А не, беее....тя ще ми троши лампи в главата, а аз ще й бладоаря за това, че даже и букет цветя да й поднеса?! Папагал!

15

до тия по долу

преди 4 години

Колко закъсал трябва да си хванеш ненормалница дето ти троши лампа в главата, а ти па колко си комплексиран да обясняваш как ще я биеш после, *** и простото племе недоклатено

14

Анонимен

преди 4 години

Пиянице в гугъла пише че Гала е родена на 13 февруари 67-***. Ако там не е вярна информацията, ме извини.

13

Анонимен

преди 4 години

до 17 Ако съм мъж тези два шамара ще й ги лепна за да отрезнее и да знае, че ако ми посегне отново я чака същото. Щото ти ако си казваш нищо няма да направиш, а тя ще си каже" Бре каква мишка излезе тоя, значи всеки път мога му троша лапми в главата, като ми изневерява" Ще ти се качи на главата с други думи ,бе! То и аз не посягам на жени, но всичко си има граници, брат!

12

Анонимен

преди 4 години

до 11 "Баба" ти Гала както е на 53 години скрива в малкия си джоб на 90 % от 20- 40 годишните повлекани. Ами Камелия дето е на 49 години сега?...Страшнааа...няма остаряване!

11

До 14

преди 4 години

Ако си мъж, няма да направиш нито едно от двете, но ти няма как да знаеш. Нищо, жена ти сама те е избирала, да се оправя. Онзи ден не си я бил, ей го 8 март идва, два дена начесто без бой са.