Снимка: Reuters
fallback

Иран осъди президента на САЩ Доналд Тръмп, наричайки го "терорист в костюм“, след като държавният глава заплаши, че ще удари 52 ирански обекта, ако Техеран нападне американци или американски бази в знак на отмъщение за убийството на военния генерал Касем Сюлеймани, предава Reuters.

Oще по темата

"Същият като Ислямската държава, като Хитлер, като Чингис хан! Всички те мразят културите. Тръмп е терорист в костюм. Той много скоро ще научи урока на историята, че НИКОЙ не може да победи "Великата иранска нация и култура“, написа министърът на съобщенията и информационните технологии на Иран Мохамед Джавад Азари-Джароми в профила си в социалната мрежа „Туитър“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 4 години

Путин = Хитлер то е повече от ясно.САЩ са държава с работещи институции, където не се вземат еднолични решения. Неутрализирането на иранеца също не е лично решение на Тръмп, а колективно.В сатрапии като р00сиа и Северна Корея си имат цар-слънце, защото местните са с робско съзнание.За щастие вече сме на правилната страна!

67

Не разбирам

преди 4 години

Троловете не харесваха Обама- дето сключи сделката. Сега не харесват Тръмп. Абе ако е Американско трябва да се мрази. Те са фенове на една Ислямска фанатизирана държава, която иска да има ядрено оръжие! Не е истина

66

муспи

преди 4 години

Наричат го Хитлер за да четкат евреите, а не се сещат че не Трамп а евреите са Америка. Казват че мразел културите, че никой не може да победи великата иранска култура, а забравят чу турция е майката на всички култури! (е$ала им е май$ата - да питат българите)

fallback