68

Анонимен

преди 4 години

Путин = Хитлер то е повече от ясно.САЩ са държава с работещи институции, където не се вземат еднолични решения. Неутрализирането на иранеца също не е лично решение на Тръмп, а колективно.В сатрапии като р00сиа и Северна Корея си имат цар-слънце, защото местните са с робско съзнание.За щастие вече сме на правилната страна!

67

Не разбирам

преди 4 години

Троловете не харесваха Обама- дето сключи сделката. Сега не харесват Тръмп. Абе ако е Американско трябва да се мрази. Те са фенове на една Ислямска фанатизирана държава, която иска да има ядрено оръжие! Не е истина

66

муспи

преди 4 години

Наричат го Хитлер за да четкат евреите, а не се сещат че не Трамп а евреите са Америка. Казват че мразел културите, че никой не може да победи великата иранска култура, а забравят чу турция е майката на всички култури! (е$ала им е май$ата - да питат българите)

65

Хан Крум

преди 4 години

Аятоласите ще се наиграят ако рекат дори само да пр.ъд.нат срещу щатите. От една страна ще ги подпукат американците а от друга Израел, които няма да пропуснат да отстранят всички заплахи за страната си. Май със ядрената програма на Иран е свършено. това ще бъде първата цел на Израел.

64

Додо

преди 4 години

Сравнението не може да бъде по-далече от истината.

63

Киро Х

преди 4 години

Адолф Хитлер е силно уважаван и обичан в Персия, съответно в Иран. Тази информация с това безумно сравнение най-вероятно е фейк нюз.

62

TBD71

преди 4 години

Къде сравнявате Тръмп с Хитлер?Хитлер поне е имал точна цел и се е опитвал да оправи Германия(знам доста за Хитлер,доста съм чел).Колкото до Тръмп няма ясна цел в света. Само слага санкции ту на Турция,ту на Сирия, Иран та еди кой си още и само с това действат,санкции и после амм ние опазваме света от войни и тероризъм.Затова много държави мразят САЩ точно защото помагат на света.И най-лошото адски нагли. Много им знаят устните.И ЕС им виновен,че не сме помогнали както очаквали.Я бегай Тръмпи...

61

Анонимен

преди 4 години

Айде сега..Гърците ви сразиха преди няколко хилядолетия.Тия ги дрънкай на чаршафите.

60

Анонимен

преди 4 години

Война между САЩ и Иран няма да има. Аятоласите не са толкова глупави, че да рискуват властта си при 100% ясен победител. В техен интерес е да подържат образа на външния враг в главите на безпросветната ислямска маса в Иран. Брадатите духовници управляват вече 40 г. През последните 2 години в Иран имаше много бунтове заради влошаващата се социална обстановка. Война има само в главите на индивиди, които са се назобали с омраза или с прекалили пиячката или компютърните игри!

59

Сата НАТО

преди 4 години

Иран сега има един полезен ход - да скъса отношения с руските *** и да помогне за измитането им от Близкия Изток. Иначе ще стане жертва на руските многоходовочки.

58

Анти-Сорос

преди 4 години

"Над тях има световен полицай който вижда всичко.."=========================="Световния полицай" иска да бъде господар на света, да играят всички по неговите правила, иначе налага санкции като на Русия. Само, че Путин не е като банкянския Огнеборец и "краварите", газ пикаят. Тия *** не се поучиха от кулите-близнаци и продължиха да създават военни конфликти по целия свят, този път може да си получат това което заслужават!!!

57

Анонимен

преди 4 години

Това си е обида за Хитлер

56

Анонимен

преди 4 години

Тия новите вождове воюват само в туитър напоследък, да живее фейсбук,туитър,wats up ,viber и другите

55

Анонимен

преди 4 години

Хизболаците спечелиха наземната кампания в Сирия и сега беше време да си получат заслужения нож в гърба от руските си съюзници. Това е играта великият Путин, който по характер си един обикновен пидорас.

54

Анонимен

преди 4 години

"бабайти" ауу. Бабаит, Бабаити. Ако го беше написал веднъж, да си помисля айде объркал се човека, ама два пъти... 1-ви клас няма, два пъти детската градина повтарял....

53

Анонимен

преди 4 години

А иранският генерал и главорезите му какво са търсили в Ирак? А дали не са намерили това, което са дирили?

52

Сата НАТО

преди 4 години

Аятоласите се наиграха. Искаха да ползват руснаците за грамплин, а те ги препънаха и ще ги оставят с разбит нос, като Югославия, Ирак и Либия. Руснаците са предали генерала, за да сблъскат САЩ и Иран. Не си представям САЩ да имат шпиони толкова високо в иранските служби.

51

Анонимен

преди 4 години

Не мисля че има много логика да се сравнява Тръмп с Хитлер.

50

Анонимен

преди 4 години

Рижав серсемин ще ни избие.

49

Ангел

преди 4 години

Генерал работил за ЦРУ току що се изказа в предаването 120 мин като сравни убийството на Касем с убийството на Автро-унгарския престолонаследник Франц Вердинанд в Сараево през 1914 г . Понеже всички знаем какво се случи след това ,ако историята се повтори ни предстои голяма война.