Снимка: Reuters
fallback

Френската полиция използва сълзотворен газ при сблъсъци в Париж с протестиращи срещу планираната от правителството пенсионна реформа, предаде Ройтерс.

Демонстрацията, в която участваха представители на основните френски синдикати и на протестното движение на "жълтите жилетки", започна от Лионската гара и се насочи към Източната гара на френската столица.

При опит на протестиращите да нахлуят в гарата полицията използва сълзотворен газ.

Положението там вече е спокойно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

Нормално е социалните плащания да се ограничават. Последните 30 години лека-полека наемниците губят всичко извоювано - много лесно стана в соц. страните и с повече гърчове - в останалия свят. Без коректив богатите станаха свръхбогати, средната класа изтъня, а робите - многобройни и без никакъв шанс. Равновесието е нарушено. Следва война или революция, или и двете в познат от историята ред.

8

Константин

преди 4 години

Нали в ЕС е много хубаво, явно само за определени 10 процента от населението. На професор Тюхчев бих отговорил, те в Перник още изтрезняват и се възстановяват от новогодишното препиване и преяждане, за какви протести ги притесняваш перничани, тя вода не им трябва, само огнена и на тях им харесва положението. Откраднаха им водата, те си мълчат.

7

Професор Тюхчев

преди 4 години

Тюх да съ @#& в кьоравия тип, в първия момент прочетох Перник , пък то париж. За момент помислих, че хората са осъзнали че е неделя и няма вода , ама не би.

fallback