9

Анонимен

преди 4 години

Нормално е социалните плащания да се ограничават. Последните 30 години лека-полека наемниците губят всичко извоювано - много лесно стана в соц. страните и с повече гърчове - в останалия свят. Без коректив богатите станаха свръхбогати, средната класа изтъня, а робите - многобройни и без никакъв шанс. Равновесието е нарушено. Следва война или революция, или и двете в познат от историята ред.

8

Константин

преди 4 години

Нали в ЕС е много хубаво, явно само за определени 10 процента от населението. На професор Тюхчев бих отговорил, те в Перник още изтрезняват и се възстановяват от новогодишното препиване и преяждане, за какви протести ги притесняваш перничани, тя вода не им трябва, само огнена и на тях им харесва положението. Откраднаха им водата, те си мълчат.

7

Професор Тюхчев

преди 4 години

Тюх да съ @#& в кьоравия тип, в първия момент прочетох Перник , пък то париж. За момент помислих, че хората са осъзнали че е неделя и няма вода , ама не би.

6

Константин

преди 4 години

Франция не ги гони, защото цоца ресурси от колониите, пример Алжир с газта. Ако разкара алжирците, онези ще спрат газчицата и са доста сложни нещата там. Има много народ, но работа за всички няма. Ще си е.е майката. И странното е, че искат да вземат от работещите, а не от неработещите. Винаги съм си мислил, защо работещите и осигуряващите се винаги плащат, защо не вземат от търтеите.

5

Анонимен

преди 4 години

Френската буржоазия бие работническата класа.

4

До 1

преди 4 години

Ами демокрация, да, ама и тя си има правила. Като не ги спазваш - бой. На дебилжилетките отдавна вече никой не обръща внимание. Изтъркаха се.

3

ЧИЛИ

преди 4 години

ФРЕНСКИТЕ ЖЪЛТИ ЖУЛИЕТКИ

2

Анонимен

преди 4 години

Френската социална система отдавна е фалирала.Последно опити на Макрон да спаси държавата.

1

Анонимен

преди 4 години

E що така? Нали демокрация!