Снимка: архив, Reuters
fallback

Мъж, който е германски гражданин, е нападнал с нож полицай в Мюнхен.  Това съобщи телевизия N24.

Нападателят е задържан от органите на реда.

Атаката е извършена сутринта около 6,30 ч. местно време.

23-годишният мъж е нападнал полицая по време на проверка на документите на централната гара в Мюнхен. Той е нанесъл няколко удара във врата на служителя на реда.

Полицаят е откаран в болница, където е опериран.

Заподозреният е бил задържан от очевидци на престъплението, предаде РИА Новости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Колев

преди 4 години

Ха бастуни, има иранци,има пакистанци,има ливанци от по 30 години в Германия,та синовете на тия,какви са,бе многознайковци? Немски граждани! От 90 години накачулиха и рускоговорящи от Казахстан и Русия! ,албанци,косовари,косовски цuгaнu. Децата на който са с немско гражданство! Никой нормален чист германец,не се разхожда с нож,хеле па и да напада техен полицай в гръб(кypвeнckа атаka).

33

Анонимен

преди 4 години

Хора, минималният срок за получаване на немско гражданство е 9 години, като за такова дори не може да се кандидатства с настоящо ограничено разрешително за престой (виза или бежански статут). Нито един бежанец от вълната преди няколко години няма немско гражданство.

32

Анонимен

преди 4 години

В конкретния случай не очаквам политически или религиозен мотив. В Германия по гарите никой не ти проверява документите, да не говорим в 6 часа сутринта. Това става само с наркоманите, които приспиват там, или много пияните от неделя, които още не са изтрезнели достатъчно да се приберат. Предполагам първото, което не изключва чуждестранен произход, но със сигурност включва упойващи вещества.

fallback