Снимка: Pixabay
fallback

Четиринадесетгодишен фокстериер се събра със стопанката си след 12 години раздяла, съобщава агенция ЮПИ.

Кучето с име Херцогинята се изгубило на 28 февруари 2008 година и повече не се появило в дома на Катрин Странг в град Бока Ратън, щата Флорида.

Наскоро обаче госпожата получила обаждане от приют за животни в град Питсбърг в щата Пенсилвания, който е на около 1600 километра от дома й. Херцогинята попаднала в приюта и, тъй като била чипирана, ветеринарите лесно могли да се свържат с Катрин.

На стопанката на животното й отнело два дни, за да се придвижи до Питсбърг. Но какво било щастието й, когато отново прегърнала своята любимка.

Херцогинята била открита от добри хора в барака, гладна, трепереща и с прораснали нокти. Незабавно била доставена в приюта, където се погрижили за нея.

Стопанката й предполага, че когато изчезнала преди 12 години, Херцогинята със сигурност е била качена на някоя кола, защото много обичала да пътува в автомобил. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 4 години

Само кучелюби тука, бе бате...Ай, ше ви...

12

До ема

преди 4 години

След като си още с мъжа си значи си го предпочела пред така нареченият твой най добър приятел ти си предателка , горкото животно добре че се е измъкнало дори и кола да размазала мозъка му на пътя пак е по добре от това да е тормозено , хъскитата са едни от най красивите , интелигентни и емоционални кучета , така че стига си мрънкала ти си виновна , хайде сега върви задоволи мъжа си и стига си мрънкала

11

Ема

преди 4 години

Не че е голям шансът - но търся хъски, което в момента е на около 13 години, мъжко, късокосместо, черно-бяло, с едно синьо и едно кафяво око и добре изразен кръст на челцето. В случай, че някой го е намерил... нищо не искам, искам само да го видя или поне да знам, че е добре

fallback