Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Израел е нанесъл въздушни удари срещу цели край сирийската столица Дамаск тази нощ. Според Тел Авив те са били насочени срещу ирански части и шиитски милиции, които готвели непосредствени атаки срещу Израел, предаде Bulgaria ON AIR.

Бенямин Нетаняху предупреди в Twitter: "Израел няма да се колебае да действа срещу "иранската агресия", независимо в коя държава се осъществява тя".

В същото време сирийската държавна агенция САНА съобщи, че сирийската военновъздушна отбрана е прихванала "враждебни снаряди" в небето над Дамаск.

Само преди дни израелският премиер намекна, че Тел Авив е отговорен за серия необяснени досега нападения срещу военни цели в Ирак.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Иванчо от втори Б

преди 4 години

"Израел ще действа срещу "иранската агресия"Израел напада , а Иран е агресора, що така бе Миме........?

33

Холокост за жидовете

преди 4 години

Колете и избивайте чифутските смрадливи животни. Не ги жалете, те не са хора. Правете сапунни, сувенири и абажури от тях. Единия от модерраторите също е евреин и ще дам 10 000 лева на онзи който заколи маййка му, дъртата ционистка паччча. Да унищожим тези мършшши и да почистим България от зловонната им смрад.

32

Анонимен

преди 4 години

Има две племена на тоя свят, които още от библейско време са били прогонвани с камъни от всяко място където са били приети. Същите тия племена, от тогава до сега надават рев, как "несправедливо" са преследвани.Където има кражба, измама и убийство, винаги има и ром или евреин! Така и било от памтивека и така ще бъде, до момента в който се излекуваме от тази чума!На евреите дължим 500 години едврейско-турско робство! Не забравяйте това, хора!

fallback