Снимка: Reuters
fallback

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова САЩ да засили санкционния натиск срещу Русия, съобщи неговата пресслужба.

Oще по темата

По време на среща с делегация от САЩ, пристигнала по случай встъпването на Зеленски в длъжност, президентът на Украйна отбеляза, че Вашингтон е „мощен и много сериозен партньор в преодоляването на агресията на Русия. Сами не бихме могли да се справим с руската агресия в Донбас и Крим. Бих искал да помоля САЩ да продължат да засилват санкциите против Руската Федерация”, каза Зеленски, пише Монитор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 4 години

На русия тези санкции почти не и влияят вече пет години я мъчат САЩ и ЕС и те са по изтощени от нея Русия компенсира загубите от САЩ и ЕС като си взима всичко от Китай.В Китай и Русия има почти всичко което го има и в останалия свят така че те са си напълно самодостатъчни

33

Анонимен

преди 4 години

Зеленски е мощен слуга на Коломолски,олигарх мразещ Русия и виновник за много смърт за времето след преврата от 2015г до сега.Така.Украинците за пореден път показаха,че не са интелигентен народ и че могат да бъдат водени за носа.От преврата насам икономиката им се е сринала,милиони са напуснали държавата и хиляди са загинали.Това ви дава "демокрацията"

32

Здрав мен...

преди 4 години

До 29...Изключително нескопосано изказване.И как точно ще се случи това "възраждане" на фалиралата Украйна? Русия вече 5 години издържа на жестоки, репресивни санкции.Всяка друга държава досега да е престанала да съществува.Този Зеленски ще е поредната марионетка в лапите на големите играчи/САЩ,Англия,Израел/.Но...Русия не е някоя мижава държавица.

fallback