Източник: Pexels.com
fallback

Животът след брака се променя, това е закон. При някои хора се настанява чувството на комфорт, обич и дори зависимост към другия, при други, за съжаление, се наблюдава едно отчуждаване и просто първичен навик и удобство.

Без значение в коя категория спадате, ще забележите, че отношението към половинката ви се променя. Тя самата неминуемо се променя и в един момент констатирате със смесени чувства, че до вас не е същата жена, с която се запознахте преди еди-колко си години. Какви са разликите?

1. Виждате я всяка сутрин без грим

Преди имаше месеци, в които се чудехте как успява всеки път да изглежда толкова добре. Дори рано сутрин тя винаги беше будна преди вас – гримирана, с прическа... Сега понякога дори се питате как малко сенки и молив могат буквално да сложат ново лице на половинката ви. И тя все по-често иска да е „натурална“, което може и да не ви допада.

2. Голотата ѝ вече не е секси

Когато бяхте по-млади, нямахте търпение да свалите дрехите ѝ и да се насладите на голото ѝ тяло. Сега вече толкова сте свикнали с него, че дори не се вълнувате, когато тя легне до вас вечерта по бикини. Освен това вече се чувствате доста комфортно един с друг и дори не се стараете (и вие в това число) да пазите форми и да поддържате стегнато тяло.

Вижте кои са останалите разлики на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 6 години

Да! Ще го остави. Защото едва ли ще иска тя той да и върти номера. Той ако иска да остане с нея трябва да внимава в постъпките си спрямо нея, думите, действията.

45

Fallschirmspringer

преди 6 години

До С Просто това , което съм описал беше един период от живота на едно момче,което даже и родителите му го смятаха за срамежливо,"смотано",стеснително и когато имаше някакви успехи ,то те бяха или недостатъчни или резултат на обстояталствата , но никога не и на него.Може пък и да са били прави.На него и затова в казармата не му беше и тежко ,защото просто не беше емоционално обвързано.Можеше да служи до края на вечността.Нямаше драми,а физическите натоварвания не го плашеха,а напротив

44

Fallschirmspringer

преди 6 години

Ако един мъж се държи с една умна и интелигентна жена честно ,откровено и почтено ,била тя съпруга ,дъщеря или приятелка ,то тя ще направи всичко за него.Ако се държи,постъпва или "играе" като същество от "другия бряг" ,то той може да очаква всякакви беди ".Извода е или играй често или изобщо не се захващай..Никой мъж не трябва да си въобразява ,че със сила може да сломи духа на една умна и интелигентна жена ,шансовете са минимални./Нямам предвид пластмасовите същества/

fallback