Снимка: Reuters
fallback

След заминаването на президента на САЩ Доналд Тръмп за Виетнам за срещата на върха на АТИС съпругата му Мелания Тръмп остана в Китай, където влезе в ролята на туристка, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

Първата дама посети зоопарк в Пекин. Пред ограждението на пандите деца от начално училище, развяващи миниатюрни китайски и американски знамена, изпълниха фолклорна песен в чест на височайшата гостенка. 47-годишната Мелания Тръмп поздрави учениците и им раздаде плюшени играчки, изобразяващи белоглав орел - символ на САЩ.

Ройтерс съобщи, че съпругата на Доналд Тръмп се е включила в храненето на пандата Гу Гу и се е запознала с хранителния и тренировъчния режим на животното. Върху снимка на панда първата дама е написала: "Благодаря на зоопарка в Пекин. Беше чудесно да се срещна с Гу Гу! Мелания Тръмп".

По време на посещението й части от зоологическата градина са били затворени. Баба с внуче в количка обаче сподели, че са я допуснали в зоопарка, не скривайки възторга си от видната гостенка. "Мелания Тръмп е много красива. Радваме се, че тя и американският президент са в Китай. Надяваме се г-жа Тръмп скоро да ни посети отново", каза жената, цитирана от Асошиейтед прес.

Мелания Тръмп посети и Великата китайска стена.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Мосю Густав

преди 6 години

Ако се разтъжи за Доналдчо, винаги може да посети клетката на орангутаните.

10

Анонимен

преди 6 години

КИТАЙ - ЕДНА ПАРТИЯ - ЕДИН НАРОД - НАЙ - МНОГОЛЮДНИЯТ С НАЙ - СИЛНА ИКОНОМИКА В СВЕТА - ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ , ***

9

аз

преди 6 години

До До Как какво Корнелия с Фидосова ли ще сравняваш......като жени....без политика!

fallback