Архив:
fallback

Предупреждение за възможен терористичен акт предизвика силна тревога в истанбулския квартал Бахчелиевлер на европейския бряг.

Привечер полицейски подразделения от силите за борба срещу терора нахлули в централния мол на квартала и блокирали всички изходи.

При акцията на полицията са арестувани 8 души,съобщиха турски медии. По техни данни арестуваните били проследени от полицията. Смята се, че те възнамерявали да извършат терористичен акт в мола, поради което екипите били вдигнати по тревога.

Около час продължила полицейската операция в търговския обект,след което гражданите били изведени навън.
Полицейската акция в района на Бахчелиевлер продължава, извършват се проверки на самоличността на гражданите.
Молът се намира на централния магистрален път Е-5, близо до спирката Инджирли.

Граждани, намиращи се в мола, разказаха пред телевизионните камери, че полицейските екипи отначало го обградили и известно време не ги пускали да излязат навън, като през това време претърсвали помещенията. После разбрали, че полицията търси няколко подозрителни лица, които вероятно се намирали в търговския обект. (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Додо

преди 6 години

"Предупреждение за възможен терористичен акт предизвика силна тревога в истанбулския квартал..."Хм, че от какво пък се притесняват в Истанбул? Там живеят мюсюлмани, а Исляма няма нищо общо с тероризма!? Нали така? Нека некой ме поправи ако бъркам нещо, но на нас ни е казано, че Исляма е религия на мира и любовта!

3

Анонимен

преди 6 години

Дивашка територия

2

Анонимен

преди 6 години

"в централния мол на квартала"Брей виж ги ти комшиите всеки квартал с мол, а ние тук европейците кучета ни яли

fallback