Ким Вал. Снимка: архив, Reuters
fallback

Датската полиция съобщи, че водолази са открили отрязаната глава, краката и дрехите на шведската журналистка, за която се предполага, че е била убита по време на пътуване с датски изобретател на неговата подводница, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата

Следователят от копенхагенската полиция Йенс Мьолер Йенсен заяви днес, че частите от тялото са били намерени вчера в пластмасови чували заедно с нож и "тежки метални предмети", които да ги накарат да потънат, близо до мястото, където през август беше намерен обезглавеният гол женски торс. ДНК-пробите потвърдиха, че това са останките на изчезналата Ким Вал.

Изобретателят Петер Мадсен, който е в предварителен арест, твърдеше, че Вал е умряла, след като случайно се ударила в тежък капак на люк, но полицията заяви, че има 15 прободни рани в торса, открит в морето край Копенхаген на 21 август. Ръцете все още липсват. Причината за смъртта на Вал още не са установени.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 6 години

Глобалното затопляне предизвиква в северните народи бум на шизофренни психични отклонения. Това може да се случи и със северните славянски народи, каквито примеси има в българския ген. Турците да не се обаждат, че в тях има повече славянско тъколкото у нас... Тея отвличания на славянски момичета са продължавали столетия.

30

Девил

преди 6 години

Хуйко, баш комунизъм си беше. От най-добрите при това!!!

29

уйо

преди 6 години

До Девилне беше комунизъм, а държавен капитализъм. осъвремени си понятията.

fallback