Снимка: Reuters, архив
fallback

Американският президент Доналд Тръмп предупреди външния министър на Северна Корея, че той и лидера му Ким Чен Ун, "няма да бъдат наоколо още дълго време", предава Reuters, цитирана от Фокус.

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг Хо заяви пред Генералната асамблея на ООН, че изстрелването на ракети срещу САЩ е неизбежно, след като "господин злия президент" на САЩ, нарече севернокорейския лидер "Малкия човек ракета".

"Току-що чух външният министър на Северна Корея да говори в ООН. Ако отразява мислите на Малкия човек ракета, няма да бъдат наоколо още дълго време", каза Тръмп. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Анонимен

преди 6 години

Мaлкото, дебело, побъркано Жълтурче няма да има време са цвръкне на скарата на която ще го изпече Чичко Доналд. Ще го изпарят но заедно с огромна част от хората му, държани в пълна изолация и избивани по негово субективно мнение. Жалко за тях, не за него.

50

Piffacota

преди 6 години

Pricheska kvo pravi noshteska

49

Анонимен

преди 6 години

Прасчо е много забавен. Кефи ме как се злоби като вързано чихуахуа на всичко по-голямо от него, къде от страх, къде от истинска убеденост, че може да завладее едва ли не целият свят, само защото така му се иска. Прилича на малко детенце, което си мисли че вече е пораснало, само защото са му купили пластмасов меч.

fallback