Снимка: Reuters
fallback

Външният министър на Северна Корея Ри Йонг-хо нападна американския президент Доналд Тръмп още в встъпителните думи на речта си пред Общото събрание на ООН, като го нарече "ментално увреден човек, обсебен от мегаломания", предава AFP, цитира "Фокус".

Освен това, севернокореецът каза, че заплахите на Тръмп да "унищожи тотално" Северна Корея са направили възможността ракетите на Пхенян да посетят американската северноамериканска територия по-вероятна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

sante_dog

преди 6 години

всъщност истината е че СК още я има защото не е икономически интересна - там няма природни богатства, народа е беден и не може да бъде използван да се продават американски стоки. Просто няма причина да си дават зор американците. Иначе САЩ могат да приключат Ким за 3-4 години само с икономически санкции. Гладът е силен мотиватор...

147

Helleborus

преди 6 години

Първо трябва да е ясно, че населението там е невинно и не може да се рискува неговия живот. И второ, че Северна Корея е куче, което лае, но не хапе. Имам предвид, че те са капсулирани, не са правили бели на комшиите си, светът не се е оплаквал от тях до сега. Не могат да се считат за заплаха, без да има прецедент. Ако ще борим строя, ще е заради самите хора, а не защото са някаква заплаха за нас. И по-добре да спрат с глупостите, заплахите и самолетите, трябва им плавна перестройка някаква.

146

Дистройър

преди 6 години

Северна Корея в този си вид е една безсмислена държава и трябва да бъде залята с бомбена лава, занулена и рестартирана. Огъъън бий!!! Напаааалм хвърли!!! Бомби, бомби, бомбиии! Килотонове детонации! Ракети, лазери, взривове - тотален овъркил!!! Сега!!!

fallback