Снимка: архив, Reuters
fallback

Освен прегазването на хора с автомобили и нападенията срещу униформени служители по сигурността джихадистите призовават напоследък последователите си да предизвикат дерайлирането на влакове в Европа, изрази безпокойство френската полиция, цитирана от Франс прес.

"Важно е да се подчертаят неотдавнашните призиви на терористични организации, насочени към "вълци единаци", които са подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни", се казва в телеграма на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. "Паризиен".

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат "много структурни слабости" и са "привилегирована мишена", особено гарите.

Туристическите места също трябва да се наблюдават по-бдително, тъй като в случай на атентат има потенциал за повече човешки жертви.

Заради зачестилите атаки с автомобили в документа се казва, че управителите на паркинги и шофьорите трябва да сигнализират незабавно за всяка кражба или подозрителни действия.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

шашко

преди 6 години

А всичко можеше да си е нормално, ако Европа,в частност Меркел, не прояви такова неблагоразумие да покани. с реверанс нашествениците.Сега страдаме,но най-лошото предстои - ислямизация на. Европа.Необходимо е , час по-скоро екстрадиране на мургавелковците.Стига толеранс !

48

Анонимен

преди 6 години

Какъв ли управник трябва да си за да не вземеш спешни мерки за да се предотвратят нападения и убиства? А най лесните мерки са моментална екстрадация на всичи мюсюлмани без никакво изключение. Щом като тези които са родени изучили и работят в европа правят атентати какво остава за останалите които са едва от няколко години и месеци? А какъв ли управник трябва да си за да не ти пука за държавата и народа и да храниш джихадисти?

47

Defender of Justice

преди 6 години

Явно не четете досттъчно новини, САЩ са не само заплашаванимногократно от исалкиет терористи в т.ч. ИДИЛ и много техни грждани бяха убите с терсристини акотве, с показни убийства на журнаслисти и социални работници, и основната им война е чрез измама с фалшива пропагданда от про-исламски про-терористиан анти-христичнска и анти-смеиска политика на екс-президент Обама ислямаизиращя не само САЩ,ЕС но и друИзраел с цел исламизация,тероризиране, унижожение, ограбванее на вски немсулмански старни.

fallback