49

шашко

преди 6 години

А всичко можеше да си е нормално, ако Европа,в частност Меркел, не прояви такова неблагоразумие да покани. с реверанс нашествениците.Сега страдаме,но най-лошото предстои - ислямизация на. Европа.Необходимо е , час по-скоро екстрадиране на мургавелковците.Стига толеранс !

48

Анонимен

преди 6 години

Какъв ли управник трябва да си за да не вземеш спешни мерки за да се предотвратят нападения и убиства? А най лесните мерки са моментална екстрадация на всичи мюсюлмани без никакво изключение. Щом като тези които са родени изучили и работят в европа правят атентати какво остава за останалите които са едва от няколко години и месеци? А какъв ли управник трябва да си за да не ти пука за държавата и народа и да храниш джихадисти?

47

Defender of Justice

преди 6 години

Явно не четете досттъчно новини, САЩ са не само заплашаванимногократно от исалкиет терористи в т.ч. ИДИЛ и много техни грждани бяха убите с терсристини акотве, с показни убийства на журнаслисти и социални работници, и основната им война е чрез измама с фалшива пропагданда от про-исламски про-терористиан анти-христичнска и анти-смеиска политика на екс-президент Обама ислямаизиращя не само САЩ,ЕС но и друИзраел с цел исламизация,тероризиране, унижожение, ограбванее на вски немсулмански старни.

46

Defender for Justice

преди 6 години

Всички терористични актове са извър-ени от исляамисти с/д тяната измамна престъпна релеигия,в която злите нрморални беззаконни дела, забранени в другите религии, ислямисти вършат на воля,лъжейки че служат на бога,докато вършат делата на дяовла-измама,клевета,грабеж,нсилие,убйства срещу Божите живи творения И евреите нямат нище общо с ислямски терор,напротив Божия избран народ Израел заедно с християни са основна мишена на всички контролирани от дявола врагове на Бога като тях-нацисти,комунисти

45

Внимание!

преди 6 години

ЦРУ нареди на терористите да дерайлират влакове.

44

Анонимен

преди 6 години

Демокрацията се оказа много по голяма лъжа и измама от комунизма .Затова сега атентати до дупка от СВО и чужди. Управление чрез хаос .И защо ли досега няма един ,,атентат ,,срещу нито един политиик и държавник ? Мирише на програмирано в стил 11 септеври и,,изпарилият ,,се самолет ,,ударил,,Пентагона .

43

Анонимен

преди 6 години

До ФАКТ! Щото шефът на ИДИЛ ,Абу Бакр ал Багдади не е от ,,ал Багдади,,а от ,,ал Тел ави ,,Шимон Елиът се зове ! И от два -три месеца си отдъхва у дома .

42

ФАКТ!

преди 6 години

Идва обаче и отговора щото псевдоко,ната Исраил е в союз со сунитите за да трепят Иран и Хизбула.Пешкира го обира европееца а арабския х.й го обира русата европейка.Щото досега шиити атентат не са направили всички атентати досега са сунитски.А мене не ме интересува кое е добре за Исраел а за мен тъй като аз съм на огъня!Понимаеш?

41

ФАКТ!

преди 6 години

До А важния въпрос?Важният въпрос е що никога не удариха Исраел!

40

ФАКТ!

преди 6 години

До Един от СеверозападаАз в момента съм във Франция и нещата са очевадни!Точно за това не трябва да се допуска западноевропейците да се наложат над Орбан и другите от Вишнеградската четворка!За съжаление България си има турци а и роми а и сме до Ердоган.

39

Анонимен

преди 6 години

След като ги сбарат да си носят отговорноста щом са я понесли както релси,бая клетки трябва да мъкнат само една,кои какво пенесли от него да страдат като им падне релса на краката ккато тези щом ще носят релсите на влака направо с релсите в пещите те и тъй са деформирани и за друго не стават

38

Един от Северозапада

преди 6 години

До ФАКТ! Германия, Белгия, Франция за тях отдавна са собствена територия,приятелю.Там атентати правят хора, родени в тези страни, знаещи езика, традициите, и това, как действа полиция и армия, и кои са слабите места.

37

Анонимен

преди 6 години

Наще влакове са делайлирари по начало и без ваща намеса.

36

Хавее

преди 6 години

Д ави се източа на терористичните организации и ще *** в на меркел устата

35

А важния въпрос?

преди 6 години

Защо се отбягва въпроса за местоположението на мишените на ИДИЛ?До сега ИДИЛ е удряла в Европа, Русия,Турция,Израел дори в !ислямски! Иран.САЩ на думи, се бият най-много от всички срещу ИДИЛ. Тогава защо, терористите от ИДИЛ удрят всякъде другаде, но не и "най-големия" им враг?Нещо много подозрителна тая "американска" работа ....

34

ФАКТ!

преди 6 години

До Един от СеверозападаПартизанската война става единствено за защита на собствена територия но няма силата за атака на чужда.Най-голямата простотия на тъпите европейци беше допускането на тяхна територия на араби!Европейците са ***!

33

Един от Северозапада

преди 6 години

За съжаление, тия от Идил се учат от грешките си. Няма партизанска война спечелена никъде.армията на САЩ , макар и въоръжена с балистични ракети, е безсилна срещу партизаните, както бе безсилен и Хитлер в Белорусия.А партизаните удрят бързо, и са мобилни.ще е дълга война на нерви и изтощение. Стягайте се.Другото опасно, което стана, но май всички проспаха, е че Идил вече не са само полуграмотни фанатици, към тях се писъединиха и мозъци, дошли от Европа, знаят езици, грамотни са...

32

Русия 1917

преди 6 години

Сто години бяха достатъчни,за да ни върнат в начална точка деградирали ***, докарани дотам от алчни банкери и финансисти.

31

Ангел

преди 6 години

Поставяне на Бомба на релсите под движещ се влак е ужасен терористичен акт със сериозни последици.Надявам се службите в Европа да успеят да предотварят със сигурност бъдещи такива атентати!За мен изкореняване на Тероризма може да бъде постигнато по само един ,единствен начин .Пълно унищожаване на Исляма и найните привърженици!!!

30

Анонимен

преди 6 години

Като Митко Палаузов? Интересна работа. Как не са се сетили да призоват към взривяване на църкви? Нали мразят християните? Нашите комунисти са се сетили да взривят църквата "Св. Неделя" в София, докато партизаните отдавна взривяват влакове и ги дерейлират, а радикалните ислямисти чак сега се сетиха. Имат много да се учат от комунистите. Те са спрямо тях като чавдарчета, даже не са пионерчета, камо ли да станат кандидат членове на БКП!