Снимка: Reuters, архив
fallback

Русия призовава властите в САЩ незабавно да върнат всички дипломатически обекти (генералното консулство в Сан Франциско и сградата на търговското представителство във Вашингтон и филиала му в Ню Йорк).

В противен случай върху Вашингтон ще падне цялата вина за по-нататъшното влошаване на отношенията, се посочва в изявление на руското министерство на външните работи, цитирано от ТАСС.

"Призоваваме американските власти да променят решението си и незабавно да върнат руските дипломатически обекти. В противен случай върху САЩ ще падне цялата вина за продължаващото влошаване на отношенията между нашите страни, от които в голяма степен зависи състоянието на глобалната стабилност и международната сигурност", заяви руското външно министерство. 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

145

Боби

преди 6 години

До Я гледайАми нека ти дам едно нещо за размисъл Ако Русия се включи в режим постоянно ВЕТО в Съвета за Сигурност на ООН за всяко нещо което САЩ предложи или подкрепи какво ще стане? За да направи нещо на международната арена САЩ ще трябва да го направи НЕЗАКОННО защото не е санкционирано от СС на ООН. О да те ще го направят това което са си наумили, но всички останали ще почнат да правят същото. Анархия. Кой Губи най-много - Този който има Глобални Интереси или САЩ в нашия случай.

144

Я гледай

преди 6 години

Ако САЩ не върнат всички дипломатически обекти , Русия ще ги погъделичка по стъпалата.Нещастници.

143

Боби

преди 6 години

Продължение5. Върха на Черешката - оставиха постове на спецслужбите ВЪВ СГРАДИТЕ КОИТО С КАКВАТО СЕ СЕТИШ ТЕХНИКА ЩЕ РОВЯТ В ТОВА КОЕТО РУСНАЦИТЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ИЗНЕСАТ и Ще ровят в самата сграда6. Изказване на САЩ правителството може би като провокация вероятно - Въпросните сгради да се продадат на САЩ правителство - Това е казано от официално лице на САЩ - Страната където на ПИЕДЕСТАЛ е издигнато - ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТпп Сградите са собственост на Русия някои дори от 19 век(18** година)

fallback