145

Боби

преди 6 години

До Я гледайАми нека ти дам едно нещо за размисъл Ако Русия се включи в режим постоянно ВЕТО в Съвета за Сигурност на ООН за всяко нещо което САЩ предложи или подкрепи какво ще стане? За да направи нещо на международната арена САЩ ще трябва да го направи НЕЗАКОННО защото не е санкционирано от СС на ООН. О да те ще го направят това което са си наумили, но всички останали ще почнат да правят същото. Анархия. Кой Губи най-много - Този който има Глобални Интереси или САЩ в нашия случай.

144

Я гледай

преди 6 години

Ако САЩ не върнат всички дипломатически обекти , Русия ще ги погъделичка по стъпалата.Нещастници.

143

Боби

преди 6 години

Продължение5. Върха на Черешката - оставиха постове на спецслужбите ВЪВ СГРАДИТЕ КОИТО С КАКВАТО СЕ СЕТИШ ТЕХНИКА ЩЕ РОВЯТ В ТОВА КОЕТО РУСНАЦИТЕ НЕ СА УСПЕЛИ ДА ИЗНЕСАТ и Ще ровят в самата сграда6. Изказване на САЩ правителството може би като провокация вероятно - Въпросните сгради да се продадат на САЩ правителство - Това е казано от официално лице на САЩ - Страната където на ПИЕДЕСТАЛ е издигнато - ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТпп Сградите са собственост на Русия някои дори от 19 век(18** година)

142

Боби

преди 6 години

Хорица Дайте да ви разкажем за какво става дума1. САЩ да не ползвате тези и тези сгради заради реципрочност(това ок)2. Даваме ви малко повече от 24 часа(което е БЕЗУМИЕ как се евакуира 6 етажна бизнес сграда пълна с документи с лична информация за Американски лица за толкова време)3. Да се евакуират Майки с кърмачета на Улицата(след това го отмениха Усетиха се)4. Върха на сладоледа - Направи се Обиск на сградите(собственост на РФ и Дипломатически имунитет-тоест вече това нещо по света не важ

141

Ха

преди 6 години

Джудж голям го извади, ама мек. Кого ще плашиш бе сикоолу?

140

Анонимен

преди 6 години

Какво ще направи късия? Ще отнеме от САЩ близкия, средния и далечния изток ;))+ части от латинска америка и половин африка ;)))Щом севернокорейците се сдобиха с ядрена бомба, Иран скоро ще има цял арсенал такива. Няма нужда дори и да се бие самара за да се сети магарето ;)))

139

Анонимен

преди 6 години

Заглавието още е объркано. Характерно за авторката ;)))Ще пусне ли тая бедна душица нещо истинско, а не само да търси начини да си вдигне трафика? Това превръща сайтчето автоматично в дребно незначимо, борещо се за трафик изданийце, което се опитва по силно жълти начини да си увеличи посещаемостта ;)))А някои твърдят, че вжурналистиката е интелектуална професия ;)))Царете на интелекта са това списвачите тука ;))

138

Анонимен

преди 6 години

САЩ няма да върнат на работа руските краддци, това е ясно.И какво ще направи Късия... нищо, само ще набутва Русия още в блатото в което я вкара.

137

Анонимен

преди 6 години

Русия е толкова жаллка !Сама се докара до тук с кражбата на Крим!Няма никаква тежест за да иска нещо от САЩ или да поставя условия.

136

Отговор

преди 6 години

До Анонимен 141 Що ми се ще, че си селски пияница на пейката с бутилка Арияна в ръка.Изпаднал фантазьор.Седем метра под земята...Мале , мале!

135

ПЕШО

преди 6 години

До Русия в изолация: А,НАДРИСКАНИТЕ АМЕРИКАНСКИ МОРЯЦИ В ЧЕРНО МОРЕ ? ОЩЕ ИМ СЕ ТЪРКАЛЯТ ПАМПЕРСИТЕ ПО ПЛАЖОВЕТЕ И МИРИЗМАТА СЕ НОСИ ЧАК ДО БЕЛИЯ ДОМ.НАПУСНАХА СИ КОРАБИТЕ И НИ СЕ ВИДЯХА ,НИ ЧУХА-ГОЛЕМИ РАМБОВЦИ.

134

Анонимен

преди 6 години

До редникRednik ti si totalen otkachalnik

133

редник

преди 6 години

До Анонимен 154 Дори папагалите имат вариации докато "папагалстват " Твоето прилича на разстроена латерна :)

132

Анонимен

преди 6 години

До Мм333148 Българските публаджии са предатели,защото са руски слуги.Русия винаги е унижавала България и на няколко пъти е правила опит да я унищожи,като държава.Всички хора от свободния свят са наши партньори,светът не трябва да се дели на "православни славяни" и западни,защото първите служат на руските имперски интереси.Живеем в 21 век,а само Русия и Сърбия в Европа,мечтаят за още територии.

131

Анонимен

преди 6 години

До До Русия в изолация Русия/СССР копира западната култура и технологии,докато населението ѝ живее скотски живот.Това не е велика държава,а бензиностанция,маскирана като такава.Джуджето си играе с опасни играчки,също като неговия приятел-ненормалникът от страната на ужасите-Северна Корея.

130

Анонимен

преди 6 години

До Мм333 Само че православието и славянството служи на руските имперски интереси и сръбските сепаратистични такива,подкрепяни от Москва,срещу България.Путин наскоро се из..а/каза,че "славянската азбука идва от македонските земи",с което зачерктна българската история.Все едно,ние да кажем,че СССР не са участвали във Втората световна война.

129

редник

преди 6 години

Богатите крадци харесват Америка и капитализма ! Слабоумните холивудски възпитаници също ! Мислите че сте англо-американци ? За тях сте животни ! Отрекохте се от рода си заради лъскави реклами и мазни приказки ? Вярвате на хора дето ви карат да им плащате собствената си българка вода ? ( четете ситния шрифт на Банкя бутилките например ) Браво!

128

Мм333

преди 6 години

Всички англо-американски продажници ,искам да Ви попитам те руснаците не говорят ли език близък на нашия, не пишат ли с нашата азбука,не сме ли с една религия ,не сме ли славянски народи?А кео е общото между нас и американците ,че не се сещам?Така ,че предатели гадни внимавайте много в картинката.Писна ни вече от предатели.

127

Русия в изолация

преди 6 години

Никой не се съобразява с Русия, защото тя е военен колос на глинени крака, тъй като е икономическо джудже.

126

Различни светове ...

преди 6 години

Хората в нормалния свят мислят и говорят за полети до Марс...В Русия Путин се опитва да ограничи пиенето на лосион и антифриз със закони ...Различни светове ...