Снимка: БТА
fallback

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган се срещна с лидера на Палестинската автономия Махмуд Абас в Анкара, предава Ynetnews.

Двамата изразиха подкрепата си за решаването на израелско-палестинския конфликт на принципа за двете държави, който предвижда независима Палестина със столица Ерусалим.

Ердоган заяви, че "ключът към успеха е в защитата на правата на палестинците", предаде "Фокус".

Той добави, че Израел трябва да прекрати "опитите за окупация", които "подкопават изпълнимостта на принципа за двете държави".

Той подчерта, че Турция подкрепя решение на базата на принципа за две държави с границите от 1967-ма година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

82

Анонимен

преди 6 години

65.... Ние точно това искаме... да се съберем с още няколко милиона.. И ако продължава българския народ с такова мислене като твоето то скоро тук ще се казва "willkommen in Deutschland" аркадаш

81

Анонимен

преди 6 години

До 77 гарантирам ти че искаш така да се получи ама няма да стане. Никога!! Прекалено са обвързани нещата и не е за твоята малка кучешка безценна глава. И ти гарантирам че ще продължаваш да се ядеш от яд в твоята бетонна дупка к де ти гасне тока к де не. И ще се молиш турция да падне не знаейки защо..бед да помислиш върху себе си. ***. Такива като теб на всяка крачка ги има. Измит мозък

80

Анонимен

преди 6 години

До 81 палестина е имало още на времето когато не си чувал за евреин. Това да ти е ясно. Интересно е когато българин защитава евреин.

fallback