Снимка: архив, Reuters
fallback

Собственик на частен имот край френския град Марсилия е изискал мюсюлманка да плати 490 евро, защото общинският басейн е трябвало да бъде почистен, след като тя плувала в него, облечена в буркини, предава Euronews.

Организация за борба с ислямофобията във Франция публикува материал, в който описва изненадата на Фадила, отседнала в къщата заедно със съпруга си и трите си деца, след като служител помолил всички да напуснат басейна, докато тя плува в него.

По-късно собственикът на къщата се свързал със съпруга на Фадила и помолил жена му да се въздържа от плуване през остатъка от престоя си.

Също така той казал на двойката, че трябва да плати сметката за басейна, който е трябвало да бъде изпразнен и почистен, след като Фадила е плувала в него. Поискано е и обезщетение за двата дни, в които заради почистването басейнът не е бил използван.

След като Фадила и съпругът й отказали да платят, тъй като басейнът изобщо не бил затварян и изпразван, те казват, че собственикът взел 490 евро от депозита им, без да предостави документално потвърждение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

Хубава Яна

преди 6 години

До муспи: Що не ходиш да се... муслиш!!!! Нали се сещаш, че са ни клали и не са ни наложили исляма, ходете с ш*ните си бурки при фрау Меркел или където си искате, капиш?!!!

122

Анонимен

преди 6 години

Тая не я харесвам, че си натрапва религията, но и тоя собственик на басейна си е много ограничен и ***.

121

134,

преди 6 години

така и така си се изринал от БГ, от мизерията де. По-добре не влизай и във форумите, ще вземеш да се оцапаш.

fallback